Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Έφαγε» 5.000€ σε ανταλλακτικά από επιχείρηση

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Ανακυκλώσιμα μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ, «έφαγε» από επιχείρηση ανακύκλωσης στην περιοχή της Λάρσου ένα άτομο Ρομά, το οποίο συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο από την αστυνομία με τα εμπορεύματα που είχε φορτωμένα πάνω στο αυτοκίνητό του.

Το άτομο συνελήφθη στον κόμβο της Μόριας κατά τη διάρκεια περιπολίας της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) που τον εντόπισε να κινείται με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν σε χώρο του οχήματος τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και τα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία όπως διακριβώθηκε είχε αφαιρέσει ο ίδιος λίγο νωρίτερα από την επιχείρηση προκαλώντας και φθορές. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, το άτομο βρισκόταν για περίπου μια ώρα μέσα στην επιχείρηση ξηλώνοντας ανταλλακτικά και αφαιρώντας μεταλλικά αντικείμενα από τα αυτοκίνητα τα οποία φόρτωνε στο δικό του όχημα, προκειμένου να κατευθυνθεί στη Μυτιλήνη. Ωστόσο βγαίνοντας από τον περιφερειακό δρόμο της Μόριας προς τον κεντρικό για Μυτιλήνη έπεσε πάνω στην αστυνομία, δεδομένου ότι η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας με στοχευμένες περιπολίες σε πολλές περιοχές της Λέσβου, κατά τη διάρκεια νυχτερινών ωρών, σταματά ύποπτα αυτοκίνητα για έλεγχο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που άτομα Ρομά προχωρούν σε τέτοιες πράξεις αφαιρώντας μεταλλικά αντικείμενα, καθώς στο παρελθόν είχαμε και συμβάντα αφαίρεσης χαλκοσωλήνων από αυλές σπιτιών προκειμένου να τις πουλήσουν. Ωστόσο αυτή τη φορά το κόστος των κλοπιμαίων, όπως εκτιμήθηκε και δηλώθηκε από τον παθόντα επαγγελματία, είναι υψηλό και ευτυχώς που τα ανταλλακτικά βρέθηκαν και αποδόθηκαν στο θύμα.

spot_img

More articles

spot_img