Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Ευχαριστήριο ΣΕΓΑΣ για Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Μετά την ολοκλήρωση της γιορτής του Αιγαίου, των 28ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο “Κώστας Κεντέρης” της Καλλονής την 1 & 2/10/16, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως, όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή της διοργάνωσης και γενικά όλους όσοι συνεργάστηκαν για να γίνουν πραγματικότητα αυτοί οι αγώνες. Ιδιαίτερα ευχαριστεί:

Τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Γιαννέλλη – Θεοδοσιάδη, τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο και τον Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, για το προσωπικό ενδιαφέρον που έδειξαν για την υλοποίηση της διοργάνωσης και την παρουσία τους στους αγώνες, παρακολουθώντας το πρόγραμμα των αγωνισμάτων. Επίσης τους Περιφερειάρχες Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου και Νοτίου Αιγαίου Γεώργιο Χατζημάρκου για την συνεργασία, τη στήριξη και την συνεισφορά τους.

Για την άριστη συνεργασία που υπήρξε πριν και κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, ευχαριστεί τους υπαλλήλους του τμήματος Θαλάσσιων Θεμάτων και Πολιτισμού της Γ.Γ. ΑΙ & Ν.Π. Αλβανού Μάγδα και Πολύζου Ελένη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Απόστολο Αλατζά και Αλέξανδρο Ροδίτη, τον πρόεδρο του Νομικού προσώπου για θέματα αθλητισμού του Δήμου Λέσβου Μιχάλη Ταμβακέλλη και τον Αντιδήμαρχο Ν. Καρασάββα, τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος της Καλλονής Βέρρο Ταξιάρχη.

Ευχαριστεί επίσης τον Τεχνικό Σύμβουλο του ΣΕΓΑΣ Μάρκο Καλούδη, τους Τεχνικούς Συμβούλους και τις υπαλλήλους των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αιγαίου, τον Κ.Φ.Α. υπεύθυνο για τα αγωνίσματα ατόμων με αναπηρία Κουσουνιά Απόστολο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Σταδίου Καλλονής Σταύρο Βουγιούκα, τα μέλη της επιτροπής διοίκησης και το προσωπικό του Σταδίου.

Ευχαριστεί θερμά την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου, το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής, το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης και Κέντρου Υγείας Καλλονής, τα μέλη του Συνδέσμου Κριτών Κλασικού Αθλητισμού που έδωσαν το παρών, τους απλούς πολίτες-εθελοντές που προσέφεραν τη βοήθειά τους, τους Γιατρούς του Κόσμου και τους Φυσικοθεραπευτές του ΠΤ Λέσβου-Χίου-Σάμου για την ιατρική και φυσικοθεραπευτική φροντίδα που παρείχαν στους αθλητές-τριες, τους χορηγούς των αγώνων, ακτοπλοϊκές εταιρείες HELLENIC SEAWAYS και BLUE STAR FERRIES, τον ΟΙΝΟΦΟΡΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ και τον Παντελή Πατερέλλη, την Ποτοποιΐα ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ για την προσφορά των προϊόντων ως αναμνηστικά στις φιλοξενούμενες αθλητικές αποστολές, το Επιμελητήριο Λέσβου για την διάθεση έντυπου υλικού τουριστικής προβολής της Λέσβου.

Ανεξάρτητα από την θέση που κατέκτησαν συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τους πραγματικούς ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ των αγώνων, όλους τους αθλητές και αθλήτριες των σωματείων Στίβου του Αιγαίου, που χάρη σ’ αυτούς «ΜΥΡΙΣΕ ΑΙΓΑΙΟ Η ΚΑΛΛΟΝΗ» δίνοντας δυναμικό παρόν, δείχνοντας ότι η Αιγαιοπελαγίτικη Νεολαία υπάρχει, είναι ζωντανή και αναδεικνύει άξιους Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες. Τα σωματεία-σχολεία ατόμων με αναπηρία, τους αθλητές-τριες και τους συνοδούς τους, τους απλούς πολίτες, τους τοπικούς άρχοντες, όλο τον κόσμο που ήρθε στην Καλλονή και γέμισε το Στάδιο από φωνές και χειροκροτήματα στις προσπάθειες όλων των παιδιών.

Τέλος, εύχεται και πιστεύει, ο θεσμός των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων να συνεχιστεί και δίνει ραντεβού του χρόνου το 2017 στις Κυκλάδες.

Για την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img