Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Έφερε κόσμο στην αγορά ο Άγιος Βαλεντίνος

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Με καλό καιρό και ανεβασμένη διάθεση τόσο από μέρους των επιχειρηματιών όσο και από το κοινό της Λέσβου, πραγματοποιήθηκαν χθες οι εκδηλώσεις για τον Άγιο Βαλεντίνο, μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης.

Από το πρωί έως το βράδυ η Ερμού γέμισε μουσική, χορό, και πολλές… καρδιές, αφού στους περαστικούς προσφέρονταν γλειφιτζούρια σε σχήμα καρδιάς, ενώ υπήρχε stand με διακόσμηση στο πνεύμα της χθεσινής «ερωτικής» ημέρας.

Στιγμιότυπα από τις πρωινές εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου για τον Άγιο Βαλεντίνο

Το πρωί το κοινό ξεσήκωσε με τους χορευτικούς ρυθμούς του ομάδα μαθητών και μουσικών από το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης, ενώ μάλιστα κάποια στιγμή υπό τους ήχους των ερωτικών τραγουδιών χόρεψε… τάνγκο ένα ζευγάρι χορευτών! Χωρίς αμφιβολία όμως η πρωτοτυπία του Εμπορικού Συλλόγου ήταν η διοργάνωση διαγωνισμού καλύτερης… ατάκας που αξίζει το φιλί του/ της αγαπημένου/ αγαπημένης που θα την πει. Μάλιστα η δράση αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλούς Μυτιληνιούς, όπως αντίστοιχα ο διαγωνισμός καλύτερου ερωτικού τραγουδιού.  

Στις χθεσινές εκδηλώσεις έδωσαν το παρών και οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών και Lesvos Runners

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων το παρών έδωσε και ο Σύλλογος Δρομέων Λέσβου «Lesvos Runners» πραγματοποιώντας συμβολικό τρέξιμο εντός της αγοράς, ενώ ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης με παρούσα την πρόεδρο, Μαρία Ζερβού, συνέλεγε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας δείγματα μυελού των οστών, στηρίζοντας την προσπάθεια ανεύρεσης συμβατών δοτών, μια προσπάθεια που τα τελευταία χρόνια έχει δώσει καρπούς για το νησί μας.    

Ο διαγωνισμός… φιλιού και ερωτικού τραγουδιού το απόγευμα στάθηκε πόλος έλξης για ερωτευμένους και μη
Από την ακολουθία της Καθολικής Εκκλησίας που τιμά κάθε χρόνο τον Άγιο

Για τις φετινές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Γιάννης Μουτζούρης, πρόεδρος του Συλλόγου, δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των πολιτών που για άλλη μια φορά αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις μας και ήρθαν στην αγορά σε μια περίοδο που ιδιαίτερα τις προηγούμενες ημέρες και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών δεν υπήρχε κόσμος. Οι καταναλωτές με την συμμετοχή τους επιβραβεύουν ηθικά εμάς ως διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου και μας οδηγούν να προχωρήσουμε και με νέες εκδηλώσεις στο άμεσο μέλλον με αφορμή άλλες επετείους και συγκυρίες. Το πλαίσιο των εκδηλώσεων άρεσε και στους συναδέλφους στα μαγαζιά, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι μας για την τόνωση της καταναλωτικής κίνησης που όπως βλέπετε την επιδιώκουμε με κάθε τρόπο. Μετά την απόσυρση τα τελευταία χρόνια του Δήμου ο οποίος πλέον δεν έχει καμιά εμπλοκή στο πλαίσιο του εορτασμού από τους Καθολικούς του Αγίου Βαλεντίνου, ή έπρεπε να αφήσουμε την γιορτή στην τύχη της να σβήσει χρόνο με το χρόνο, ή να μπούμε μπροστά ως εκπρόσωποι των εμπόρων και να σηκώσουμε το δύσκολο βάρος, ώστε να μην χαθεί άλλο ένα εφόδιο που έχει την ευλογία να διαθέτει ο τόπος μας, το οποίο μπορεί να μας ωφελήσει και τουριστικά. Επιλέξαμε τον δύσκολο δρόμο, να σηκώσουμε το βάρος και όχι να μένουμε θεατές, και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε», τονίζει ο κ. Μουτζούρης. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img