Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Έφυγε η Αναστασία Δαούση

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Σε ηλικία 58 ετών έφυγε από τη ζωή η Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Αναστασία Δαούση η οποία το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε θεραπευτήριο των Αθηνών λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας της από την επάρατη νόσο και για αυτό είχαν αναβληθεί και η εκλογές του κόμματος στη Λέσβο.

Εκτός από την ανάδειξή της στην κορυφαία θέση του κόμματος για τη Λέσβο ως αναπληρώτρια Γραμματέας και στη συνέχεια Γραμματέας μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές, η ίδια είχε κεντρικό ρόλο και στον τομέα αγροτικού του ΣΥΡΙΖΑ σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η τελευταία της ανάρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ήταν μία φωτογραφία με την κινητοποίηση των αγροτών στις Βρυξέλλες το Φεβρουάριο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ 

 Αποχαιρετούμε με βαθύτατη οδύνη την Αναστασία Δαούση

“Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λέσβου αποχαιρετά με βαθύτατη οδύνη την Συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Αναπληρώτρια Συντονίστρια του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του Κόμματος, συντρόφισσα Αναστασία Δαούση, που έφυγε σήμερα, μόλις στα 58 της χρόνια, μετά από πολυήμερη, γενναία μάχη για τη ζωή της.

Αποχαιρετούμε την ακούραστη αγωνίστρια Αναστασία, που από τα μαθητικά της χρόνια στο Χαϊδάρι εντάχθηκε στον συλλογικό αγώνα της Αριστεράς (μέσα από τις τάξεις τότε της ΚΝΕ) για μια κοινωνία διαφορετική. Και που το 2019 συστρατεύθηκε και επίσημα με τον ΣΥΡΙΖΑ, το Κόμμα που τίμησε με τη δράση της σε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές. Το Κόμμα μας αναγνώρισε τοπικά και κεντρικά την πολύτιμη συνεισφορά της στην κοινή μας υπόθεση, αναδεικνύοντάς την αρχικά σε Αναπληρώτρια Συντονίστρια της Ν.Ε. Λέσβου και αργότερα σε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Αναπληρώτρια Συντονίστρια του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής.

Αποχαιρετούμε την ακούραστη επιστήμονα, κτηνίατρο Αναστασία, που με τη δουλειά της έχαιρε μεγάλης εκτίμησης και αναγνώρισης από τον αγροτικό και  κτηνοτροφικό κόσμο της Λέσβου.

Αποχαιρετούμε την Αναστασία μας, την πολύτιμη συντρόφισσά μας με τη μεγάλη καρδιά, το αστείρευτο χιούμορ και το ανοιχτό σπίτι για όλους. Την Αναστασία που χαιρόσουν να έχεις φίλη σου και να συμπορεύεσαι μαζί της στον αγώνα για την κοινωνική δικαιοσύνη.

Η απουσία της είναι τεράστιο και δυσαναπλήρωτο πλήγμα για μας και για το νησί μας. Θα τη θυμόμαστε πάντα με μεγάλη ευγνωμοσύνη για όσα προσέφερε στην Αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον τόπο που αγάπησε.

Στον σύζυγό της, Λευτέρη και τις κόρες της, Στέλλα και Καρολίνα, εκφράζουμε με συγκίνηση τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια”.

spot_img

More articles

spot_img