Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

”Έφυγε” το γελαστό παιδί του Βοστάνειου

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Για δεκαετίες στο τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου Μυτιλήνης ήταν ο άνθρωπος που συνέδεε τους κατοίκους της Λέσβου με τους θαλάμους ή με τα ραντεβού και τα ιατρεία μέχρι που βγήκε στην πρόωρη συνταξιοδότηση τα τελευταία χρόνια, λόγω ανήλικων τέκνων. Πάντα με το χαμόγελο αντιμετώπιζε πώς γύρω του και τους συναλλασσόμενους με το νοσοκομείο και για αυτό τον αποκαλούσαν  το γελαστό παιδί όσοι τον γνώριζαν.

Κι όμως ο Φώτης Καραολάνης στην ηλικία των 60 ετών, από τη Δευτέρα δεν βρίσκεται ανάμεσα μας, καθώς «έφυγε» από τη ζωή σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα με πρόβλημα υγείας αν και ο ίδιος ήλπιζε ότι θα επέστρεφε σύντομα ανάμεσα στους συγχωριανούς του.

Η κηδεία του Φώτη Καραολάνη θα γίνει αύριο στις 4 το απόγευμα από τον ναό των Ταξιαρχών στο Καγιάνι ενώ το άγγελμα του θανάτου του προκαλεί θλίψη σε όσους τον γνώριζαν.

Σε ένα σύντομο αποχαιρετιστήριο ο πρώην Κοινοτάρχης Ταξιαρχών Ηλίας Κουνιαρέλλης σημειώνει ότι «το χωριό μας, ο σύλλογός μας σήμερα πενθούν. Ο Φώτης μας έφυγε πρόωρα για το μεγάλο ταξίδι. Καταθέτουμε στη μνήμη του τη λύπη μας αλλά και την αγάπη για τον σπουδαίο φίλο και άνθρωπο Φώτη.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και κουράγιο, καλό ταξίδι Φώτη» αναφέρει καταλήγοντας ο κ. Κουνιαρέλλης.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού αποφάσισε την αναβολή της μουσικής εκδήλωσης – αφιέρωμα για το Σόλωνα Λέκκα  που ήταν προγραμματισμένη για τα τέλη Αυγούστου.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img