Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Εγκαίνια στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου εκ βάθρων ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Αγία Μαρίνα πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, παρουσία του Δημάρχου, Στρατή Κύτελη, του Αντιδημάρχου Έργων, Στρατή Τζιμή, του Προέδρου του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού, Πολιτισμού και Τουρισμού, Παναγιώτη Πιττού και του Προέδρου του χωριού, Στρατή Μυρογιάννη, ενώ βρέθηκαν και αθλητικοί παράγοντες και ποδοσφαιριστές ομάδων που ήδη χρησιμοποιούν το νέο γήπεδο για τις προπονήσεις τους. 

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από τον Δήμο με το ποσό των 300.000 ευρώ περίπου και αφορούσε στην τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, στην επισκευή των αποδυτηρίων, των πάγκων των ομάδων, καθώς και στην διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Ωστόσο, λόγω της θέσης του, μέσα στην δασική έκταση της Αγίας Μαρίνας, δεν έχουν κατασκευαστεί κερκίδες για το κοινό κι αυτό είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να εξεταστεί από τη νέα Δημοτική Αρχή και την Διεύθυνση Δασών, προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για τους θεατές, αφού θα διεξάγονται και αγώνες στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Νέος χλοοτάπητας, αποδυτήρια και πάγκοι για τις ομάδες

Ήδη ο χώρος χρησιμοποιείται από τις ομάδες του Αιολικού, της Δόξας Λέσβου, του Παλλεσβιακού και του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, ενώ πριν από λίγες μέρες φιλοξενήθηκε και ο πρώτος αγώνας.

Μετά από την τελετή του αγιασμού ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παράδοση στη νεολαία μίας ακόμη νέας αθλητικής υποδομής, τονίζοντας ότι η απερχόμενη Δημοτική Αρχή έθεσε σε προτεραιότητα τα αθλητικά έργα, από το Κλειστό της Νεάπολης, μέχρι το γήπεδο Π. Σαλταμάρας, τα φουσκωτά γήπεδα μπάσκετ των χωριών και τώρα της Αγίας Μαρίνας, ενώ ανέφερε κι άλλα έργα που εκτελέστηκαν την τελευταία 4ετία στο συγκεκριμένο χωριό, όπως η παιδική χαρά και η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img