Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Eγκατέλειψε η Φιάσκα στο 10ο χιλιόμετρο

Η Όλγα Φιάσκα συμμετείχε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην, το οποίο διεξήχθη στην Αττάλεια της Τουρκίας. 

Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε συνολικά από τέσσερις αθλήτριες εκ των οποίων η μία ήταν η Φιάσκα της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης. Η νεαρή βαδίστρια αγωνίστηκε κανονικά, όμως περίπου στο 10ο χιλιόμετρο εγκατέλειψε τον αγώνα καθώς ένιωσε ένα τσίμπημα. 

Από κει και πέρα η Κυριακή Φιλτισάκου, που μετείχε εκτός συναγωνισμού, ήταν εκείνη με την καλύτερη παρουσία, αφού διένυσε τα 20 χλμ. βάδην σε 1 ώρα 32.23 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 1.39.46 από το πέρασμά της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35 χλμ. πριν λίγες εβδομάδες στα Μέγαρα. 

Καλή παρουσία είχε και η Παναγιώτα Τσινοπούλου, η οποία κατέλαβε την δεύτερη θέση με 1.32.33 σε έναν αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, διοργάνωση για την οποία βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης με το σύστημα κατάταξης. Τον εαυτό της ξεπέρασε και η Χριστίνα Παπαδοπούλου τερματίζοντας τρίτη στα 20 χλμ. βάδην με 1ώρα 32.53 και ξεπέρασε το 1.36.33, το οποίο πέτυχε τον Μάρτιο του 2020. 

Τα μέλη της αποστολής είχαν να αντιμετωπίσουν και την απώλεια των αποσκευών τους, οι οποίες δεν έφτασαν ποτέ στην Τουρκία.