Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Ειδικού… σκοπού!!!!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Πού να φανταστώ ο βλάκας ότι αυτές οι δυο θαυμάσιες λέξεις «ειδικού σκοπού», θα μου διευκόλυναν την ζωή μέχρι εκεί που δεν φανταζόμουνα ποτέ. Λοιπόν από τότε που τις χρησιμοποιώ έχω βρει την υγειά μου και προσπερνώ πολλά από τα  εμπόδια που μου σπάγανε τα… νεύρα μέσα στην πεζή και άχαρη καθημερινότητά μου. Και εδώ οφείλω να ευχαριστήσω τον Αλέξη Τσίπρα που έφερε στο προσκήνιο αυτές τις μαγικές λέξεις «ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ». 

Σου λέει κάνουμε μια κυβέρνηση  για 2-3 μήνες για έναν ειδικό σκοπό, και μετά ξανακάνουμε εκλογές για πιο μόνιμη κατάσταση… τι έχουμε να χάσουμε, το έχουμε ξανακάνει. Πάμε τώρα φιλαράκια μου  να σας δώσω κάποια παραδείγματα που βγήκα από την δύσκολη θέση μόλις χρησιμοποίησα αυτές τις λέξεις. Πάω λοιπόν στην τράπεζα να πάρω ένα δάνειο 15.000 ευρώ, και μου γυρεύουνε της Παναγιάς τα μάτια, μέχρι και κάποιο σπίτι για υποθήκη, αλλά και κάποιο εγγυητή, και με επιτόκιο κυμαινόμενο από 5% και πάνω κλπ.-κλπ.!!! Μόλις τους λέω ότι είναι δάνειο «ειδικού σκοπού» γιατί η γυναίκα μου με πετάει έξω από το σπίτι, μου το έδωσαν αμέσως. 

Την άλλη πάλι με πιάνει ο τροχονόμος να μιλώ στο τηλέφωνο οδηγώντας, και ενώ ετοιμάζεται να με γράψει, του κλείνω το μάτι λέγοντάς του ότι είναι τηλέφωνο «ειδικού σκοπού» και με άφησε αμέσως!!!! Αμ’  το άλλο, ζήτησα από το Ληξιαρχείο μια ληξιαρχική πράξη του γάμου μου με περασμένο εικονικά επάνω σ’ αυτήν ένα ψεύτικο διαζύγιο. Ο υπάλληλος και προς τιμήν του, μου αρνήθηκε λέγοντάς μου, δεν γίνονται  αυτά τα πράγματα κύριε, διότι κινδυνεύω με μήνυση από την γυναίκα σας. Μόλις του είπα ότι για «ειδικό σκοπό» (του υπαλλήλου), μου την έβγαλε αμέσως… (την Ληξιαρχική πράξη Γάμου), με καθαρογραμμένο επάνω το διαζύγιο!!!!! 

Άλλο ένα παράδειγμα, πάω σε μία ταβέρνα (ενώ εγώ γύρναγα με «τρυφερή τρελοπαρέα» στα μπουζούκια), και του λέω του ταβερνιάρη: Μπορείς να μου κόψεις μια απόδειξη 40 ευρώ, και αν χρειαστεί να πεις στην γυναίκα μου, ότι ήμουν χτες εδώ με δύο ακόμα φιλαράκια; Δεν γίνεται ρε Βασίλη αυτό μου λέει, ξέρω την γυναίκα σου και εκτός αυτού είναι και επικίνδυνο… πήγα να σκάσω φίλε αναγνώστη. Αλλά μόλις του είπα ότι είναι απόδειξη για «ειδικό σκοπό» μου την έδωσε αμέσως. Σας λέω έχει αλλάξει η ζωή μου. Να είσαι καλά βρε Αλέξη μου. Τσίφτη, μάγκα, και «ειδικών σκοπών» άντρα. 

Και κάτι τελευταίο. Πλησιάζω μια όμορφη κοπέλα σε ένα μπαράκι πριν λίγες μέρες, και ξεκινώ την «προσέγγιση» ΑΒΡ/35α, για να αναπτύξω σχέση μετ’ αυτής. Αυτή όμως παγερά αδιάφορη. Μόλις της εξηγώ ότι δεν επιθυμώ μακροχρόνια σχέση, αλλά μια «ειδικού σκοπού» συνεύρεση για κάνα δυο ωρίτσες, δέχτηκε αμέσως!!! Για να μην σας πω, ότι όση ώρα «παλεύαμε» με την κοπέλα, σκεπτόμουνα τον Αλέξη… Επειδή λοιπόν μεθαύριο έχουμε εκλογές, και μας βλέπουν, κυρίως οι διακαώς επιθυμούντες την πρωθυπουργική καρέκλα, αλλά και οι παρατρεχάμενοί τους, ως πελάτες «ειδικού σκοπού», για να κάνουν την δουλειά τους, και μετά πού τον είδατε τον Παναή, γι’ αυτό κι εσείς τιμωρείστε τους αλαζόνες, να μπούμε στο παραβάν να ψηφίσουμε ως γνήσια προβληματισμένοι, και όχι ως γνήσια προβληματικοί!!! Καλή ψήφο.  

- Advertisement -

More articles

spot_img