Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

“Εικόνες” από τη Λέσβο στο “Open”

Άρθρα & Δημοσιεύσεις


Στην Λέσβο βρίσκεται από χτες, όπου και θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή, ο γνωστός δημοσιογράφος, Τάσος Δούσης. Ο παρουσιαστής και παραγωγός της επιτυχημένης τουριστικής τηλεοπτικής εκπομπής «Εικόνες» έχει προσκληθεί από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη, για σειρά αφιερωμάτων στα νησιά μας, την παραγωγή των οποίων έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου  η Περιφέρεια. 

Μετά την Χίο όπου βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες, ο Τ. Δούσης και οι συνεργάτες του επισκέπτονται από χτες περιοχές της Λέσβου, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η Λήμνος. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα προβληθούν από τον τηλεοπτικό σταθμό “OPEN” πέντε συνολικά εκπομπές, δυο από την Χίο, δυο από την Λέσβο και μια από την Λήμνο, αφιερωμένες στις ομορφιές του Βορείου Αιγαίου. Η προβολή τους αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου. 

Μιλώντας για την πρωτοβουλία αυτή της Περιφερειακής Αρχής ο κ. Μουτζούρης δήλωσε: «Η πρόσκληση στον κ. Δούση και στην δημοφιλή εκπομπή του να προβάλουν τις νήσους του Βορείου Αιγαίου είναι μια ακόμη ενέργεια της Περιφερειακής Αρχής για εξωστρέφεια και για αλλαγή της εικόνας που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Μετά την Χίο, σειρά παίρνει αυτή την εβδομάδα η Λέσβος και θα ακολουθήσει η Λήμνος. Προβάλλουμε τις ομορφιές μας, προβάλλουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά, προβάλλουμε τα προϊόντα μας. Σαν το Αιγαίο δεν έχει πουθενά και αυτό θα το επικοινωνήσουμε με κάθε τρόπο».

ω

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις