Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Εκδηλώσεις σε Μυτιλήνη και Αγιάσο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Μια παρουσίαση βιβλίου και μια θεατρική παράσταση μπορούμε να παρακολουθήσουμε σήμερα Δευτέρα 22 Αυγούστου στη Μυτιλήνη και την Αγιάσο αντίστοιχα.

Ειδικότερα, οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Book & Art στην οδό Κομνηνάκη, μας προσκαλούν στις 19:30 στην παρουσίαση της νέας διλογίας της αγαπημένης συγγραφέως Άννας Γαλανού «Το τίμημα της αλήθειας» που αποτελείται από τα βιβλία «Άλλη θάλασσα εκεί» και «Λιμάνια ονείρων». Για τα βιβλία θα μιλήσουν ο ερασιτέχνης ηθοποιός Θέμης Χατζηλάμπρου και η συγγραφέας, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Αναστασία Σπυριδάκη.

Στις 18:00 στον αύλειο χώρο των παρεκκλησίων Ζωοδόχου Πηγής και Αγάθωνος Εφεσίου (Αγιά Σωτήρα) στην Αγιάσο, η Παιδική Θεατρική Ομάδα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου “Η Ανάπτυξη” παρουσιάζει το βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι του Γιάννη Πλαχούρη έργο «Το φύλλο που δεν ήθελε να πέσει». Πρόκειται για την ιστορία ενός φύλλου που δε λυγίζει στα δύσκολα, αντιστέκεται και μαθαίνει τη σημασία της αγάπης και διδάσκει τόσο τα μικρά παιδιά, όσο και τους μεγάλους!

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Ακαμάτης Γρηγόριος, Ακάματη Ταξιαρχούλα, Γιαταγανέλλη Ελένη, Πατσέλλη Μαρία, Σέμαν Μαρίνα, Σουσαμλής Παναγιώτης και Χουτζαίος Γεώργιος

Διασκευή – Σκηνοθεσία – Εμψύχωση: Μουρεχίδη Θεοδώρα

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

 

 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img