Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Έκκληση από την ηγουμένη Ταβιθά στους πιστούς

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η αγιογράφηση του κάτω τμήματος του παρεκκλησίου του Αγίου στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ και ηγουμένη Ταβιθά εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους πιστούς που βοήθησαν ενώ καλεί όσους μπορούν να συνεισφέρουν στην αγιογράφηση και του πάνω τμήματος του παρεκκλησίου, καθώς και του τρούλου.

Αναλυτικά  η ανακοίνωση της ηγουμένης:

«Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πορεία των επισκευών στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ραφαήλ.

 Με τη Χάρη των Αγίων μας και με την οικονομική στήριξη των πιστών, έχει ολοκληρωθεί το κάτω τμήμα περιμετρικά του παρεκκλησίου και έχουν τοποθετηθεί οι Αγιογραφίες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους πιστούς που με το υστέρημα ή το περίσσευμά τους βοήθησαν οικονομικά ώστε να Αγιογραφηθεί το παρεκκλήσιο του Αγίου Ραφαήλ. Η Αγιογράφηση θα συνεχιστεί, για να ολοκληρωθεί και το επάνω τμήμα του παρεκκλησίου, μαζί με τον τρούλο που βρίσκεται πάνω από τον Τάφο του Αγίου Ραφαήλ.

 Όσοι επιθυμείτε να συμβάλλετε στην Αγιογράφηση του παρεκκλησίου μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ηγουμένη Ταβιθά καλώντας στο τηλέφωνο 6947555591. Εναλλακτικά στείλτε μήνυμα στον παραπάνω αριθμό ή στο Viber ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας που θα βρείτε εδώ.

 Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμπαράστασή σας και την αγάπη σας.

Οι θαυματουργοί μας Άγιοι Ραφαήλ Νικόλαος και Ειρήνη να σας προστατεύουν και να δίνουν πλούσια την ευλογία τους στις οικογένειές σας.

Με πολλή εν Χριστώ αγάπη

Ηγουμένη Ταβιθά

Μετά της συνοδείας αυτής»

 

spot_img

More articles