Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Έκλεισαν προπονητή Προοδευτική και Αρίων Μήθυμνας, μεταγραφές στην Ανεμότια

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Διανύουμε ήδη το δεύτερο μισό του Ιουλίου και οι ομάδες του τοπικού συνεχίζουν δυναμικά τον σχεδιασμό τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην Προοδευτική σημειώθηκε εξέλιξη στην τεχνική της ηγεσία με τον Γιώργο Κουτρομπίλα να αναλαμβάνει το τιμόνι του συλλόγου, αντικαθιστώντας τον Κωνσταντίνο Λασκαρίδη με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία. Ο έμπειρος τεχνικός αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας της Σκάλας Καλλονής και εμφανίζεται έτοιμος να την οδηγήσει σε μία καλή πορεία στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, ειδικά φέτος που θα αγωνίζεται και στην φυσική της έδρα με πράσινο. Να θυμίσουμε πως τελευταία ομάδα του Κουτρομπίλα ήταν ο Αιγέας, ενώ παλαιότερα είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, αλλά και αυτό στο νομό με τον Αίγειρο Μιστεγνών. 

Μία άλλη ομάδα της Α΄ Κατηγορίας που βρισκόταν σε αναζήτηση τεχνικού ήταν ο Αρίων Μήθυμνας, που βρήκε τον εκλεκτό στο πρόσωπο του Σταύρου Μόλβαλη, o οποίος είναι παιδί του Αρίωνα, καθώς κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί με επιτυχία ως ποδοσφαιριστής. Επίσης ο Μόλβαλης είχε αναλάβει χρέη προπονητή στην ομάδα του Μολύβου, στην χρονιά που είχε ανέβει από την Β’ στην Α΄ Κατηγορία και πλέον επιστρέφει στον σύλλογο για να αναλάβει το διπλό ρόλο του παίκτη-προπονητή. Τα τελευταία χρόνια ο Μόλβαλης αγωνιζόταν στην Φίλια.  

Περνάμε στον Ατρόμητο Ανεμότιας που ανακοίνωσε τριπλό μεταγραφικό χτύπημα. Συγκεκριμένα στην ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου, επέστρεψαν οι Βασίλης Ιντζές και Ιγνάτης Παπαδόπουλος, οι οποίοι αμφότεροι έπαιζαν στον Μεσότοπο, ενώ την φανέλα του Ατρόμητου μετά από τρία χρόνια θα φορέσει ξανά και ο Θοδωρής Μαστέλλος

 

Ο Τσολάκης στον πάγκο του Μακαρέα…

Ο Νίκος Τσολάκης θα καλύψει το κενό που προέκυψε στην τεχνική ηγεσία του Μακαρέα μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Καρακλά. Ο άλλοτε τεχνικός των Αρίωνα Παλαιοκήπου, Ορφέα Κεραμειών, Θύελλα Πηγής και άλλων ομάδων θα επιχειρήσει να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο που άφησε ο Καρακλάς, στην ομάδα της Άγρας, έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.  

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img