Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Έκλεισε Γεωργαρά, ανανέωσε Καλόμπο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Αιολικού για την νέα αγωνιστική σεζόν, με τα διοικητικά και μεταγραφικά θέματα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συγκεκριμένα, ο Αιολικός ήρθε σε συμφωνία με τον Ιωάννη Γεωργαρά, για την θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μετέπειτα προπονητής και μάνατζερ, θα βρεθεί στον Αιολικό, με σκοπό να διατελέσει χρέη τεχνικού διευθυντή, έχοντας πλέον μεγάλο ρόλο στην ομάδα. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες των δύο μεγάλων κατηγοριών, όπως τον Διαγόρα, το Αιγάλεω, τον Απόλλωνα Αθηνών, την Καισαριανή και τον Εθνικό Αστέρα.

Μετά την απομάκρυνσή του από τον αγωνιστικό χώρο, αποφάσισε να πάρει θέση έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, δοκιμάζοντας την τύχη του ως προπονητής, με μεγάλη επιτυχία μάλιστα, καθώς κατάφερε να οδηγήσει τον Απόλλωνα Αθηνών στην Α’ κατηγορία.

Τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει ως σκάουτερ και τεχνικός διευθυντής σε πολλές ομάδες. Ο Αιολικός τον υποδέχθηκε στην ομάδα με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ASM και ο πρόεδρός της, Jimmy Antonakas, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ιωάννη Γεωργαρά στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή του Συλλόγου».  

Τα καλά νέα για τον ιστορικό σύλλογο της Μυτιλήνης δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς η διοίκηση του Αιολικού ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Φράνσις Καλόμπο για τα επόμενα 5 (!) χρόνια. Γεγονός που σπάνια συμβαίνει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς όλα είναι αρκετά ασταθή σε τέτοιο επίπεδο. Όλες όμως οι κινήσεις αυτές δείχνουν πως στον Αιολικό-Antonakas Sports Management έχουνε βάλει πλώρη για αλλαγή σελίδας, με όλα τα παραπάνω να μην συνάδουν με το επίπεδο της ομάδας ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, αλλά επαγγελματικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιολικού στην επίσημη ιστοσελίδα του: «Η εταιρεία Antonakas Sports Management είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Αιολικού, Φράνσις Καλόμπο, και την επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα πέντε (5) χρόνια. Μία ομάδα, ένα νησί».

 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img