Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣΛ: Έγιναν γνωστές οι υποψηφιότητες

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για τις εκλογές της ΕΠΣΛ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 30 Ιουνίου στο Ενωσιακό γήπεδο Θερμής.

Όπως είχε γράψει η εφημερίδα μας σε προηγούμενο άρθρο, δικαίωμα ψήφου στις εκλογές θα έχουν τα οκτώ σωματεία που έχουν εγγραφεί στο αθλητικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ως γνωστόν ο Σταύρος Ψαρρόπουλος μετά από 32 χρόνια συνεχής παρουσίας στην προεδρία, πήρε την απόφαση να μην κατέβει στις επερχόμενες εκλογές με τον Κυριάκο Πετρέλλη να παίρνει το χρίσμα, μιας και το ψηφοδέλτιο θα είναι ενιαίο και στο οποίο θα βρίσκεται και η παράταξη του Παντελή Βερρή

Μάλιστα την περασμένη Κυριακή έκλεισε ο φάκελος με τις υποψηφιότητες σε αυτό το ενιαίο ενωτικό ψηφοδέλτιο, όπου στον αριθμό είναι δέκα άτομα. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Σάλτα, Νίκο Χρόνη, Αντώνη Γιαννάκη, Λάμπρο Σταθάκη και Στέλιο Νησιώτη από την μεριά του Κυριάκου Πετρέλλη, ενώ αντίθετα η παράταξη του Παντελή Βερρή αποτελείται από τον ίδιο και τους Γιάννη Μανούσο, Σταύρο Γρυπιώτη, Γιάννη Πίνη και Παναγιώτη Γιαννίκο. Επίσης την τελευταία στιγμή αποσύρθηκαν οι Γιώργος Ψάνης και Παναγιώτης Βάλεσης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, κάθε σωματείο που θα ψηφίσει θα πρέπει να δηλώσει μόνο έναν εκπρόσωπο για να μην υπάρξει συγχρωτισμός. 

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img