Έκτακτο: Κρούσμα κορονοϊου στο 15ο Δημοτικό σχολείο Μυτιλήνης – Θετικός και ένας μαθητής του 3ου ΓΕΛ

Θετικός στον κορονοίο βρέθηκε μαθητής της α’ τάξης του 15ου Δημοτικού Σχολείου. Είχε βγει θετική η μητέρα του και έγινε τεστ και στον μαθητή ο οποίος βγήκε θετικός στον covid-19. Το τμήμα έκλεισε σήμερα και θα γίνει απολύμανση. Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση

UPDATE
Θετικός στον covid-19 και ένας μαθητής του 3ου ΓΕΛ Μυτιλήνης. Πρόκειται για το Λύκειο όπου είχε βρεθεί θετική μια καθηγήτρια. Από την ιχνηλάτηση που έγινε στους μαθητές των τμημάτων όπου δίδασκε βρέθηκε ένας μαθητής θετικός. Τα τμήματα αυτά έχουν κλείσει από τη μέρα που βρέθηκε θετική η εκπαιδευτικός και τα μαθήματα γίνονται με τηλεδιάσκεψη.
UPDATE 2
Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μυτιλήνης με αφορμή το κρούσμα covid -19 σε Δημοτικό σχολείο της Μυτιλήνης τόνισε τα εξής:
«Αναστάτωση επικρατεί στην σχολική κοινότητα του 15ου Δημοτικού μετά από δημοσιεύματα ότι υπάρχει κρούσμα σε μαθητή του σχολείου. Ο Σύλλογος Γονέων του 15ου μαζί με την Ένωση βρίσκονται σε εγρήγορση και σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς. Παρακολουθούμε το θέμα από κοντά και θα σας ενημερώσουμε για νεώτερες εξελίξεις»