Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Πύρινος εφιάλτης για 5η νύκτα

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στο μέτωπο της Ρογκάδας παρουσιάστηκε πριν από λίγο και επενέβησαν άμεσα οι πυροσβέστες που παραμένουν στην περιοχή, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή των εναέριων μέσων. Για την ώρα, η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν για 5η ημέρα στην περιοχή.

Οι εξελίξεις:

20:34 : Οι τελευταίες ρίψεις νερού από αέρος γίνονται αυτή την ώρα, ενώ η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνη στην περιοχή Λαγκάδα. Συσωμες οι πυροσβεστικές δυνάμεις, τα συνεργεία των Δήμων και οι εθελοντές προσπαθούν να πιάσουν τη φωτιά πριν περάσει στα Βασιλικά και στις θερμοπηγες του Πολιχνίτου.

19:30 : Οι άνεμοι σπρώχνουν και πάλι τις φλόγες προς τον οικισμό της Βρίσας. Ανησυχία προκαλεί το γεγονός πως σε περίπου μισή ώρα θα σταματήσει η βοήθεια από αέρα από τα πυροσβεστικά αεροσκάφη που συμβάλλουν τα μέγιστα για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

17:00: Ανακοινώθηκε από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου σταθμός συγκέντρωσης το Στάδιο ΠολιχνίτουΤηλέφωνα επικοινωνίας για κάθε ανάγκη: 6992270124 Υπεύθυνη στο Στάδιο, 6946906011 Πολιτική Προστασία, 2253 3 50230 Δήμος

15:45: Με εισήγηση της Πυροσβεστικής, αποφασίζεται η εκ νέου εκκένωση του οικισμού της Βρίσας

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img