Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Έκτακτο :Τροχαίο ατύχημα στη Λάρσο UPDATE: Ανακοίνωση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα (περίπου 7.30 )στη διασταύρωση Λάρσου – Μόριας μετά από σύγκρουση δυο οχημάτων. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία για τραυματισμούς . Έχουν σχηματισθεί ατέλειωτες ουρές ενώ οι πρώτες πληροφορίες θέλουν έναν από τους εμπλεκόμενους στο τροχαίο να είναι γνωστός αυτοδιοικητικός από το Δήμο Δυτικής Λέσβου.
(συνεχής ενημέρωση)

UP DATE
O Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος σε ανακοίνωσή του αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα στη Λάρσο και εύχεται ταχεία ανάρρωση στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δημοτικό συμβούλιο Νίκο Χήρα ο οποίος τραυματίσθηκε ελαφρά. Πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν ακόμη τραυματία .
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής
Από δημοσιεύματα στο διαδίκτυο έγινε γνωστό ότι ενεπλάκη πριν από λίγη ώρα σε τροχαίο ατύχημα στην Ε.Ο Μυτιλήνης Καλλονής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου.
Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και τα στελέχη της δημοτικής αρχής εκφράζουν και δημοσίως τη συμπαράστασή τους και εύχονται ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφο Νικόλαο Χήρα που ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά και εισήλθε προληπτικά στο Νοσοκομείο.