ΕΚΤΑΚΤΟ: Αύξηση ασθενών στο Βοστάνειο

Κατακόρυφη είναι η αύξηση των εισαγωγών ασθενών με κορονοϊό στο Βοστάνειο, καθώς μέχρι αυτή την ώρα νοσηλεύονται 16 ασθενείς εκ των οποίων οι 2 στην Εντατική. Πρόκειται για ασθενείς από τη Μυτιλήνη και από χωριά και μάλιστα οι 6 από το Γηροκομείο της Αγίας Παρασκευής εκ των οποίων οι τρεις με ελαφρά συμπτώματα αναμένεται να πάρουν γρήγορα εξιτήριο.

Τα κρούσματα

Ήδη έχει γεμίσει το Λοιμωδών και γεμίζει και η Α Παθολογική Κλινική ενώ σε περίπτωση αύξησης των εισαγωγών θα πρέπει να αδειάσει η Β Παθολογική που είναι γεμάτη από ασθενείς με άλλα προβλήματα και οι οποίοι πρέπει να κατευθυνθούν σε άλλα κρεβάτια σύμφωνα με το σχεδιασμό του διοικητή Γιώργου Καμπούρη.

21 είναι τα κρούσματα του Σαββατοκύριακου στη Λέσβο εκ των οποίων, τα 17 το Σάββατο και τα 4 χθες Κυριακή.

Η Καθαρά Δευτέρα

Μέχρι αυτή την ώρα (11:00 π.μ.) τα μέτρα της Αστυνομίας είναι σχετικά χαλαρά αν και βρίσκεται δύναμη στους δρόμους που επιτηρεί την κίνηση έτοιμη να παρέμβει όπου διαπιστωθούν κινήσεις χωρίς λόγο.

Υπενθυμίζουμε πως το πέταγμα του χαρταετού γίνεται σε απόσταση μέχρι 2 χιλιόμετρα από την κατοικία του κάθε πολίτη εντός του ίδιου Δήμου  στο πλαίσιο – υποτίθεται – της άθλησης.

Κλειστά παρέμειναν σήμερα τα σουπερ μάρκετ.