Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Έλα γοριλάκι…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Φίλε μόνο όταν έχεις προσπαθήσει πολύ, έχεις δικαίωμα στο παράπονο…

*** Αμάν πια μ’ αυτήν την 12χρονη, που όταν την βίαζαν ήταν 11χρονη!!! Υπάρχουν και 9χρονες και 10χρονες!!!!! Αυτές τι; Περιμένουμε να μεγαλώσουν κάνα χρόνο;

*** Σαν πολύ δεν ανακατεύονται οι γονείς στα πόδια των εκπαιδευτικών (δασκάλων και καθηγητών), κι εκείνοι αντιδρούνε βλέποντας το ρολόι για το διάλειμμα συνέχεια, ή καμιά «εκπαιδευτική εκδρομή» στις καφετέριες, με αποτέλεσμα η μόρφωση των παιδιών, πολλές φορές να «παίζει» ανάμεσα σε χόρτο και βλίτο!!!!

*** Καλά σε λίγες μέρες είναι η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου. Άραγε τι παρέλαση-παρωδία θα ξαναδούμε; Με ασυγχρόνιστο βήμα; Με τα κινητά στις κωλοτσέπες να φουσκώνουν επιδεικτικά, και κάποιοι να φοράνε (από τους παρελαύνοντες) ό,τι γουστάρουν; Τα λέω καμιά βδομάδα πριν, για να βελτιώσουν την κατάσταση όσο τους παίρνει οι υπεύθυνοι. Άσε που άμα ρωτήσεις τους μαθητές (Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου), για το τι γιορτάζουμε αυτή την μέρα, ένα μεγάλο ποσοστό θα σου απαντήσει για Τούρκους – 1821 – επαναστάσεις και τέτοια (σ’ αυτό δεν φταίνε οι μαθητές όμως). Εμείς απλά θα περιμένουμε τα F16 ή το πολύ κάνα Rafale F3R να «σχίζει τους «ελληνικούς αιθέρες» για σπάσιμο στους απέναντι, κι όποιος γουστάρει.

*** Επαναλαμβάνω. Μέσα σε μια σχέση, εκτός από αγάπη, κατανόηση, λατρεία και υποστήριξη, καλό θα ήταν να υπάρχει και μια καραμπίνα, έτσι για… ντεκόρ!!!!!

*** Δημοσιογράφος είναι καλό επάγγελμα, αλλά εξαρτάται από την σοβαρότητά σου. Όπως παπάς – δάσκαλος – ιδιοκτήτης ραδιοφώνου – ράφτης – τσαγκάρης – εκβιαστής  – αστυνομικός (π.χ. ο Μπαλάσκας ο συνδικαλιστής τους) και άλλα και άλλα ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ κατά τον Όμηρο.

*** Αρχίζουν πάλι σιγά-σιγά  αυτοί οι λοιμωξιολόγοι να παίζουν το π…..λί τους, ωχ λάθος το βιολί τους ήθελα να πω. Ήθελα να ξέρω αυτός ο κορονοϊός και οι μεταλλάξεις του, μάνα δεν έχουν να τους μαζέψει;

*** Κάντε ρε καμιά διασταύρωση να βρείτε κουνούπια που να ρουφάνε λίπος κι όχι αίμα!!!!! Επιστήμονες σου λέει μετά!

*** Η καλύτερη δίαιτα, είναι η δίαιτα «σούπα». Τρως τα πάντα σε όση ποσότητα θέλεις, και μετά πας μπροστά στον καθρέφτη σου και λες: Δε ΣΟΥΠΑ βρε βλάκα να μην φας τόσο πολύ;

*** Μαρινάκη οι λαμογιές τέλος. Με σμαζώματα και ΚΑΠΗ δεν κάνεις ομάδα. Ούτε οι φανέλες παίζουν μόνες τους, με το βαρύ όνομα που έχουν (σαραντατόσα πρωταθλήματα), δώσε προσοχή στα Ελληνάκια και βάλε το χέρι βαθιά στην τσέπη.

*** Καλό Σαββατοκύριακο.

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδο 21-10-22
Επόμενο άρθρο
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img