Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Έλεος πια…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Εκτίθεται η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μυτιλήνης με τέτοιες επισκευές, όπως φαίνεται στο πλακόστρωτο του Αγίου Παντελεήμονα, στο οποίο χωρίς ντροπή κάλυψαν τις πλάκες που είχαν αποκολληθεί και είχαν δημιουργηθεί λακκούβες, με άσφαλτο στο πλακόστρωτο (!!!) αλλοιώνοντας τον παραδοσιακό χαρακτήρα του δρόμου που οδηγεί στο νεκροταφείο. Το χειρότερο όλων είναι ότι έριξαν την άσφαλτο χωρίς να την «χτυπήσουν», κάτι που γίνεται με ειδικό φορητό μηχάνημα που χρησιμοποιείται σε αυτές τις επισκευές. Και να ποια είναι η εικόνα: Όποια ρόδα οχήματος πατούσε πάνω την διασκόρπιζε! 

«Δεν είναι μόνο άσχετοι, αλλά και επικίνδυνοι με τέτοιες επισκευές», σχολίαζε κάτοικος της περιοχής σημειώνοντας στα Νέα της Λέσβου ότι αυτές οι ενέργειες εκθέτουν τον Δήμο και τη Δημοτική Αρχή.

Κατά τα άλλα, ο λαλίστατος Αντιδήμαρχος, Στρατής Τζιμής, επαίρεται για τις επισκευές των δρόμων που γίνονται με αυτεπιστασία, πιστεύοντας πως οι κάτοικοι της Μυτιλήνης είναι μάο-μάο και δεν βλέπουν ότι οι δρόμοι σε κάθε γειτονιά είναι διαλυμένοι από τα πολλά μπαλώματα επί μπαλωμάτων με  άσφαλτο σε τσιμέντο και τσιμέντο σε άσφαλτο και ενίοτε και άσφαλτο σε… πλακόστρωτα! Έλεος πια…

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις