Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΑΜΒΑΚΑΣ: Ο διαχρονικός συνεργάτης της Hyundai στη Λέσβο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Από το 1980 κρατά η μακρά συνεργασία της οικογένειας Βαμβακά με την Hyundai, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στη νούμερο ένα κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων, στον ευαίσθητο τομέα της αξιοπιστίας, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις διεθνών οίκων. Συνεργασία, η οποία διεκόπη μόνο για ένα διάστημα λίγων ετών λόγω προδιαγραφών, που είχαν τεθεί από την εταιρεία, αλλά επανήλθε ξανά επίσημα από την 1η Μαρτίου, σηματοδοτώντας μια νέα λαμπρή εποχή στον χώρο του αυτοκινήτου, με τον Άκη Βαμβακά να αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο και επισκευαστή της Hyundai σε Λέσβο και Λήμνο.

Στην έκθεση αυτοκινήτων Βαμβακάς θα βρείτε κάθε μοντέλο της Hyundai, που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή: Από το «μικρό» i10, στα «μεσαία» i30 και βέβαια στα «θηριώδη» Kona και Tucson. Ο κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης βέβαια, μπορεί να προσαρμόσει κάθε μοντέλο στις δικές του προτιμήσεις, κάνοντας ειδική παραγγελία και αξιοποιώντας την τεράστια γκάμα από διαφορετικούς κινητήρες και επίπεδα εξοπλισμού, με τον Άκη Βαμβακά και το προσωπικό της αντιπροσωπείας να στέκεται δίπλα του για να κάνει την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες του. Ανάγκες, που δεδομένα θα καλυφθούν, αν αναλογιστεί κανείς πως για καθένα από τα μοντέλα της Hyundai, υπάρχουν 20 με 30 διαφορετικοί κωδικοί, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που θα επιλέξει κανείς.

Ακόμη και μετά την αγορά του αυτοκινήτου σας όμως, η αντιπροσωπεία του κ. Βαμβακά αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη σας για το εξειδικευμένο και απόλυτα εξουσιοδοτημένο service και την επισκευή του, αξιοποιώντας στο έπακρο ένα από τα πιο δυνατά πακέτα εγγύησης, που παρέχεται σήμερα στην αγορά αυτοκινήτου και αφορά 5 χρόνια εγγύηση, οδική βοήθεια και δωρεάν service, ανεξαρτήτως αριθμού χιλιομέτρων!

Μπορείτε να βρείτε την έκθεση της Hyundai Βαμβακάς στο 8ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Μυτιλήνης – Καλλονής ή να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στα τηλέφωνα 2251042166, 2251037331 και 6974324306 και μέσω email στο [email protected]. Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα το βρείτε στην Ε.Ο. Λάρσου – Μόριας και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στα τηλέφωνα 2251044155 και 6951127952.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img