Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εμπροσθογεμής… Δημοκρατία!!!!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Ομοφοβικοί – Ρατσιστές – Μονόμπατοι, προχτές στο χωριό μου, όταν έπινα τον καφέ μου το πρωί με άλλους 2-3 και κάπνιζα το τσιγαράκι μου, μπαίνουν δυο «όψιμοι νομοταγείς» θαμώνες και μου έκαναν παράπονο να βγω έξω να καπνίσω μέσα στον βοριά. Ντροπή τους. Πρωινός καφές χωρίς τσιγάρο γίνεται βρε ανοργασμικοί; 

*** Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην υπουργός Ανάπτυξης και παιδείας του ΠΑΣΟΚ, σε λίγο θα ενταχθεί κι αυτή στην δύναμη της ΝΔ!!! Να μου το θυμηθείτε. Η καρέκλα έχει μεγάλη γλύκα… Πόσους και πόσους θα «ταΐσει» πια αυτό το ΠΑΣΟΚ;;;; Περίεργο;

*** Αχ αυτοί οι Έλληνες, όλο από τα σύννεφα πέφτουν!!! Άσε που όλοι οι δολοφόνοι, οι βιαστές, οι μαφιόζοι, οι εκβιαστές που μένουν σε κάποια γειτονιά, κατά δήλωση των γειτόνων τους, είναι τα καλύτερα παιδιά της γειτονιάς!!!

*** Μετά την Κεραμέως, τι νομίζατε; Ότι εκτρέφεται αλλού ο Πιερρακάκης; 

*** Μετά τον Σόλωνα που συνέλαβε τους κανόνες της Δημοκρατίας, και τον Κλεισθένη που έκανε τις μεταρρυθμίσεις επ’ αυτής, δημιουργήθηκε η «εμπροσθογεμής Δημοκρατία». Όμως οι διάδοχοί τους και Τύραννοι της σήμερον, την κατάντησαν «οπισθογεμή Δημοκρατία»! (Αυτό λέγεται αλλαγή στα «πάσα» και στην κατεύθυνση)!!!!!! 

*** Βαγγέλη, άλλο να είσαι ξύπνιος, κι άλλο να «μένεις ξύπνιος».

*** Τι κοινό έχουν ένας μαθηματικός και ένας του ΣΥΡΙΖΑ;;;; Και οι δύο προβληματίζονται για το……….. «ριζα»!!!!

*** Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως είμαι ερωτευμένος (σημεία των καιρών βλέπετε) με τον Γιάχια Σαρία. Ποιος είναι αυτός; Μα ο εκπρόσωπος τύπου των ΧΟΥΘΙ… Όποτε βγαίνει στην τηλεόραση… λιώνω!!!

*** Σαν τον Αχ. Καραμανλή και τους προκατόχους του, φορτωμένοι με αλαζονεία, διαρκή περιφρόνηση, αλλά όμως κυρίως αυτού, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαν να επιβιώσουν πολιτικά – ηθικά και βιολογικά. Μόνο στην Μπανανία.

*** Στην προπασχαλινή περίοδο, και εν μέσω νηστείας, το σεξ επιτρέπεται φίλες μου, μόνο εσείς αν εκτιμήσετε ότι ο άντρας σας είναι «χαλβάς». Εσείς ξέρετε…

*** Άδωνη, δεν ξέρω αν συμφωνείς; Καλά τα γυμνασμένα κορμιά, αλλά σαν τα χαμένα… τίποτα ρε φίλε. Σωστά; Κάτι θα ξέρεις να μου πεις.

*** Κοίτα Όλγα, όταν βλέπεις ότι σε «ερωτεύομαι», δεν θα με διακόπτεις, εντάξει;

*** Αντιπλοίαρχος Γρυπάρης τι είναι αυτός; Είναι ο Διοικητής του ΝΑΤΟϊκού στόλου στην Ερυθρά Θάλασσα, για την προστασία των συμμαχικών εμπορικών πλοίων από τους Χούθι!!!! Πάμε γυρεύοντας μου φαίνεται. (Παρακαλώ τους Χούθι εν καιρώ, να αφήσουν έξω από τους «στόχους» τους την Λέσβο μας). 

spot_img

More articles

spot_img