Εμβολιασμός…

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

### Για να μην υπάρξουν προβλήματα στην κοινωνία σχετικά με το ποιοι θα κάνουν πρώτοι το εμβόλιο κατά της σκέψης… συγγνώμη κατά του κορονοϊού ήθελα να πω, η στήλη έχει μία πρόταση: Θα ξεκινήσει αλφαβητικά (στο μικρό όνομα), πρώτα άντρες (οι γυναίκες αντέχουν), μετά οι αναποφάσιστοι και τέλος οι γυναίκες (λογικό). Μετά οι Ολυμπιακοί, οι αριστερόχειρες, οι μελαχρινοί – νές και τέλος αυτοί που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων. Μετά όπως να ’ναι… (με λήγοντα στο ΑΦΜ, ατομικό βάρος (προηγούνται οι βαρύτεροι), πινακίδα ΙΧ ή ΡΙΝ=μονό-ζυγό) και τέλος όσοι έχουν βεβαίωση μετάληψης από τον ιερέα της ενορίας τους.

### Ακόμα και για την πανδημία, αυτοί είναι ικανοί να προτείνει άλλο εμβόλιο ο Μητσοτάκης κι άλλο ο Τσίπρας…

### Από έγκυρες πηγές, έχω την πληροφόρηση ότι η Πρωτοχρονιά θα γιορταστεί κανονικά και δεν θα μεταφερθεί λόγω κορονοϊού.

### Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι; Γρίπη θα περάσει φέτος κανένας, ή όλοι με κορονοϊό θα την βγάλουμε;

###  ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα γρήγορα εμβόλια φτιάχνονται από άπληστους για αναγνώριση, ισχύ και χρήμα μανιακούς της γενετικής ΚΟΠΤΟ-ΡΑΠΤΙΚΗΣ… Επιστημονικοί Χιτλερίσκοι!!!!!

### Είπαμε: Μέχρι να έρθει το εμβόλιο και με αυστηρή καραντίνα, τα κρούσματα θα αυξάνουν εφιαλτικά!!!! Είναι φυσιολογικό; Δεν νομίζω. Έτσι είναι το σχέδιο και έτσι «πρέπει». Παρακολουθείστε το και θα καταλάβετε…

### Πατέρας 5 παιδιών, για να τηρήσει την ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 2 ΜΕΤΡΩΝ, αναγκάστηκε να κοιμηθεί στη γειτόνισσα. Αυτό θα πει… θυσία!!!

### 5.000 αστυνομικοί για αποτροπή πορειών( μόνο Αττική), για τον Γρηγορόπουλο. Έλεος… Πόσο ‘’εύκολα’’ στην εποχή μας φτιάχνονται «ήρωες»; Έλεος…  Α, ρε, Λαμπράκη τζάμπα σε σκοτώσανε (τουλάχιστον εσύ είχες κάτι να δώσεις), φαντάζομαι θα έχεις ανατριχιάσει εκεί που είσαι. Κι ο Παναγούλης κι ο Μυρογιάννης θα έχουν γυρίσει μπρούμυτα στον τάφο τους βλέποντας από όπου κι αν είναι, με πόση ευκολία κάποιος πλέον  γίνεται σε αυτή την Μπανανία… ήρωας!!! Πόση δίψα για πρόχειρη και επιδερμική «ηρωοποίηση», αλλά και για κομματική εκμετάλλευση πια;

Υ.Γ. Από ποιο λουλούδι βγαίνει το ανθότυρο;