ΕΝ ΑΛΛΑΞ…

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

###Δηλαδή αν του κάθε σοκολατόπαιδου αναρχοπαρλαπίπα ή του κάθε κουνενέ αντιεξουσιαστάκου ή του κάθε μαμόθρεφτου facebookοεπαναστάτη του έρθει να γράψει πάνω στο σπίτι μου ή στο μαγαζί μου ένα αντιφασιστικό μήνυμα και τον αντιληφθώ την ώρα που το γράφει και τον πλακώσω στις γρήγορες ή του μελανιάσω τις παρειές, αλλά και τις πρ….παρειές και τα σβήσω, θα είμαι φασίστας ή ναζί; Για να ξέρω.

###Μην ξεχνάμε ότι: Εκείνο που μισεί περισσότερο ο φασισμός είναι η… νοημοσύνη.

### Να τα – να τα – να τα μας, μεταλλάχθηκε ο ιός, SARS – COV – 2 (Νέος coronovarius), παρατηρήθηκαν μεταλλάξεις στα γονιδιώματά του!!!! Άντε βγάλτε επιτέλους αυτό το έρμο το εμβόλιο να το κάνουμε, για να προχωρήσουμε στον επόμενο ιό με άλλο αέρα και εμπειρία. Τώρα ‘’ξέρετε ότι ξέρουμε’’, αλλά ‘’κι εμείς ξέρουμε ότι ξέρετε’’, άρα γενικώς «ξεραινόμαστε»!!!!!

### Στην κλίμακα του COVID -19 στον χάρτη της Ελλάδας, δεν θα ήθελα για την Λέσβο ούτε πράσινο χρώμα, ούτε κίτρινο, ούτε πορτοκαλί, ούτε κόκκινο… θα ήθελα ΡΟΖ… γίνεται; 

### Δεν θα είναι πλέον ανοιχτά όλα τα καταστήματα με εβδομαδιαίο πρόγραμμα, δηλαδή: Δευτέρα έως Σάββατο ανοιχτά πρωί –  και τα απογεύματα Δευτέρας, Τετάρτης και Σαββάτου κλειστά, όπως και τις Κυριακές. ΤΕΛΟΣ. Τώρα θα ισχύει πλέον το πρόγραμμα ΕΠΟΧΗΣ (εναλλάξ) δηλαδή: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Ανοιχτά 30 μέρες σερί χωρίς διακοπή, για τα Χριστούγεννα, από 10 Δεκεμβρίου έως 10 Ιανουαρίου. Μετά κλειστά, να ξεκουραστεί και λίγο ο επιχειρηματίας και ο εργαζόμενος!!!!!

ΑΝΟΙΞΗ: 10 μέρες πριν το Πάσχα (όποτε πέφτει), και 20 μέρες μετά. Μετά πάλι κλείνουμε (πάνω απ’ όλα η υγεία του εργαζόμενου).

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Όλο τον Αύγουστο κάθε μέρα.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ: Εκεί θα την βγάζουμε με τριήμερα κατ’ επιλογήν περιμένοντας τα Χριστούγεννα. Και προσοχή, κρατάμε αποστάσεις – sex με videoκλήση και μάσκα παντού, ακόμα και στον ύπνο (μην έρθει ο ιός και μας πιάσει στον ύπνο!!!).

### ΜΕΘ: Μονάδα Επιβράδυνσης Θανάτου (πού ξέρεις, ίσως).

### Εμένα με τον σεισμό γιατί δεν σηκώθηκε… το χωριό μου η Πέτρα; Η Σάμος είναι καλύτερη που σηκώθηκε 25 πόντους; Αυτή γιατί «ανέβηκε επίπεδο;».

### Δεν πιστεύω να βιάζεστε στη Σάμο για την αποκατάσταση των ζημιών από τον σεισμό; Εμείς εδώ έχουμε την Βρίσα και ξέρουμε από τους προηγούμενους κυβερνώντες. Έχουν δε και την ατυχία οι πληγέντες να είναι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες και όχι ‘’πρόσφυγες ή μετανάστες’’, που με την διαδικασία fast track λύνουν τα προβλήματά τους!!!! Δεν κατάλαβα, είπε κάποιος κάτι; Άλλωστε πρέπει ΚΑΙ στη Σάμο να μάθουν το σουξέ των κυβερνώντων «ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ… Σ’ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΦΩΣ ΜΟΥ».