Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ένας για όλους, κι όλοι για… χάπια!!!!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Τι κοινό έχουν το μυαλό και η ομπρέλα; Λειτουργούν καλύτερα ΜΟΝΟ όταν είναι ανοιχτά!!!!

***Μπράβο πάντως στην Δημοτική Αρχή για το ξεκίνημα της ανάπλασης του λιμανιού. Ό,τι αρχίζει σίγουρα θα τελειώσει. Το πότε… παίζει, και πώς; Οψόμεθα…

*** Μια φορά να δω σεισμολόγο να βγει στην TV πριν από κάποια σεισμική δόνηση, κι ας… πεθάνω! 

*** Σχολή εκμάθησης μαϊμούδων, για ελαιοσυγκομιδή: Λόγω του ότι αυτή την χρονική περίοδο, έχουμε πρόβλημα από εργατικά χέρια εργατών γης (εκεί καταντήσαμε), η στήλη προτείνει προς τούτο και εξηγεί: Αρχικά μαθαίνουμε τις μαϊμούδες να μην τρώνε ελιές, ώστε να μην έχουμε χασούρα κατά την ελαιοσυγκομιδή. Πώς; Από μικρές στις μαϊμούδες δίνουμε ελιές εμβαπτισμένες σε πολτό καυτερής πιπεριάς, ώστε να «καίγονται» τα εσωστομάτια διαμερίσματά των, και να τις αποφεύγουν (τις ελιές). Μεγαλώνοντας δε, τις μαθαίνουμε να κάνουν την κίνηση κοψίματος της ελιάς από το δένδρο, ενώ κάθε 20-30 ελιές, τις ταΐζουμε με ένα κομμάτι μπανάνας ως επιβράβευση… Το ίδιο κάνουμε (μαθαίνουμε στις μαϊμούδες), την κίνηση μαζέματος ελιάς από κάτω. Πάλι επιβραβεύοντας αυτές με μπανάνα, φιστίκι, στραγάλια, ποπ-κορν, ή ό,τι άλλο τρώνε. Σε δυο χρόνια θα μαζεύουν μόνες τους, να μη σας πω ότι θα βαστάνε και το καλάθι!!! Επαναλαμβάνω όλα αυτά, επειδή υπάρχει έλλειψη εργατών γης. Θα μπορεί δε, ο κάθε ένας που έχει εκπαιδεύσει 6-7 μαϊμούδες, να κάνει τον δικό του νταϊφά, και να τις παραχωρεί επ’ αμοιβή προς ελαιοσυγκομιδή σε άλλους που ενδιαφέρονται να μαζέψουν τον δικό τους ελαιόκαρπο!!!! Και από πληροφορίες που έχω, η εκμάθηση μαϊμούδων, θα επιδοτείται από ευρωπαϊκά προγράμματα.

*** Ε! Να μην έχουν και οι Ρομά έναν 16άρη ήρωα; Το να γίνεις στις μέρες μας ήρωας, είναι «ευκολάκι»… Μια πορεία έτσι για την κόντρα, δυο κανάλια TV, κι έγινες… τόσο απλά.

*** Επιτέλους από σήμερα (έστω και για λίγες μέρες) ξανά, Παγκόσμιο Κύπελλο. Με αυτό το τηλεοπτικό χορτο-πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης που μας σερβίρουν οι καναλάρχες, το ποδόσφαιρο ήταν σωτηρία!!!!!!!

*** Κι όπως είχε πει κι ο Οδυσσέας Ελύτης: «Ένα κλειδί γυρίζει κι απ’ τις δυο μεριές. Ή που κλείνεσαι ο ίδιος, ή που σ’ όλους ανοίγεσαι».

*** Χρόνια πολλά στις Αννούλες του Δεκέμβρη… σήμερα.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img