Ενδιαφέρουσα αγωνιστική

Δύσκολο παιχνίδι έχουν μπροστά τους Αετός και Όλυμπος για την 15η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας. Η ομάδα των Λουτρών φιλοξενεί στο γήπεδό της την πάντα επικίνδυνη Προοδευτική, ενώ η αντίστοιχη της Αγιάσου θα παίξει στα Παράκοιλα με τον Ανδρονικά.

Ο πρωτοπόρος Αετός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Αιγέα υποδεχόμενος την Προοδευτική, που έρχεται στα Λουτρά για θετικό αποτέλεσμα. Αναμφίβολα αναμένεται να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Στα Παράκοιλα ο Ανδρονικάς αντιμετωπίζει τον Όλυμπο με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι για να πλησιάσουν την πρώτη τετράδα και οι φιλοξενούμενοι για να μείνουν κοντά στην κορυφή.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής ακόμα ένα ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό μεταξύ της Αναγέννησης Γέρας και του Απόλλωνα Δαφίων, καθώς και οι δύο βρίσκονται σε ανοδική πορεία και θέλουν το τρίποντο για να μείνουν κοντά στο στόχο τους. Ο τέταρτος της βαθμολογίας Μεσότοπος θα αγωνιστεί στα Βασιλικά με την τοπική ομάδα και η λογική λέει πως θα κερδίσει. Το παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της αγωνιστικής αύριο Σάββατο είναι αυτό ανάμεσα στον Αρίωνα Μήθυμνας και τον Αιγέα, το οποίο αναμένεται αμφίρροπο και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά.

Η Φίλια υποδέχεται τον Ορφέα Κεραμειών και θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει ψηλά, ενώ ο Ορφέας πρέπει οπωσδήποτε να ψάξει θετικό αποτέλεσμα. Τέλος, στην Αγία Παρασκευή θα αναμετρηθούν ο Ατρόμητος Ανεμότιας με τον Οδυσσέα Ελύτη όπου και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη το τρίποντο.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Σάββατο, 15:00

  • Αρίων Μήθυμνας – Αιγέας (γήπεδο: Στύψης)

Κυριακή, 15:00

  • Φίλια – Ορφέας Κεραμειών (γήπεδο: Φίλιας)
  • ΑΟ Βασιλικών – Μεσότοπος (γήπεδο: Βασιλικών)
  • Αν/ση Γέρας – Απόλλων Δαφίων (γήπεδο: Παπάδου)
  • Αετός – Προοδευτική (γήπεδο: Λουτρών)
  • Ατρόμητος Ανεμότιας – Οδυσσέας Ελύτης (γήπεδο: Αγίας Παρασκευής)
  • Ανδρονικάς – Όλυμπος (γήπεδο: Παρακοίλων).