Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

ENDURO: Τρίτη θέση για τον Κωνσταντίνο Βύρα στην Βέροια!

Επέστρεψαν οι αθλητές της ΕΔΙΛ από την Βέροια γεμάτοι εμπειρίες και ανεβάζοντας τα αγωνιστικά τους όρια, μιας και έτρεξαν κατά ομολογία όλων στο δυσκολότερο για τα ελληνικά δεδομένα Hard Extreme Enduro River, που είχε ετοιμάσει ο Γιώργος Τριπολιτάκης και η ομάδα του.

Ο Κωνσταντής Βύρας

Τα αποτελέσματα του αγώνα με 101 συμμετοχές από Ελλάδα και Ευρώπη ανά κατηγορία είναι τα εξής: a) IRON CLASS: ο Κωνσταντής Βύρας πήρε την 3η  θέση,  b) BRONZE CLASS: ο Γιώργος Σκλάβος πήρε την 8η  θέση, ο Στρατής Προκοπίου την 9η  θέση, ο Ιορδάνης Σταματάκης την 15η και ο Στρατής Μυρογιάννης την 28η θέση και στην κατηγορία GOLD CLASS (η δυσκολότερη, η πιο απαιτητική όλων) ακόμα και ο πρώτος γενικής ήταν εκτός χρόνου. Οι Μυτιληνιοί αθλητές έλαβαν τις παρακάτω θέσεις: ο Αντώνης Μακρής πήρε την 16η θέση, ο Αποστόλης Ζβιντερίκος την 19η  θέση, ο Στρατής Μακρής την 21η θέση, ο Βερβέρης Στρατής την 22η θέση και ο Γιάννης Χασάπης την 24η  θέση.

Ο πρόεδρος της ΕΔΙΛ, Κώστας Τρίκος, δήλωσε: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εσάς αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους αθλητές της ΕΔΙΛ που συμμετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις με το σήμα του σωματείου μας. Αυτός ο αγώνας πέρασε στο παρελθόν, κερδίσαμε αρκετά, κοιτάμε πλέον μπροστά και ετοιμαζόμαστε για τα πρωταθλήματα που έρχονται». 

Το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Μυριτζής ανέφερε: «Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που έλαβαν μέρος στον αγώνα, αλλά και όσους ήταν κοντά τους και τους βοήθησαν. Η  ομοιογένεια που είχε όλη η αποστολή  και οι  εμπειρίες που κέρδισαν οι αθλητές μας ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τα αγωνιστικά τους όρια είναι ό,τι θετικό κρατάμε από αυτόν τον αγώνα. Κοιτάμε μπροστά κάνοντας αρχή από τον αγώνα πρωταθλήματος SCRAMBLE, που θα διεξαχθεί στην Προσοτσάνη Δράμας την Κυριακή 27/06/2021, με ακόμη τρεις αθλητές μας, τον Χάρη Χατζηράλλη, τον Νικόλα Γκιργκέτσο και τον Ζήση Δημάκη».