Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Ενιαίος συντελεστής για τα ανταποδοτικά τέλη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Τον καθορισμό ενιαίου συντελεστή για τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού των κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικιών και λοιπών κτιρίων και τον καθορισμό συντελεστή τελών καθαριότητας και φωτισμού σε ακίνητα εκτός σχεδίου πόλης και εκτός οριοθετημένου οικισμού αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης στην τελευταία του συνεδρίαση. Μετά από εισήγηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Παναγιώτη Κατσαβέλλη, αποφασίστηκε ενιαίος συντελεστής δημοτικών τελών 1,64 ευρώ για τα ακίνητα της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης και συντελεστής 1,40 ευρώ για τα ακίνητα των λοιπών Κοινοτήτων του Δήμου Μυτιλήνης στις παροχές που θα αφορούν αποκλειστικά σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών και λοιπών κτιρίων με σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας.

Επίσης, καθόρισε συντελεστή δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού των ακινήτων σε περιοχές εκτός σχεδίου πόλης και εκτός οριοθετημένων οικισμών, όπως αυτοί καθορίστηκαν και ισχύουν σήμερα για τα ακίνητα εντός οικισμού. Συγκεκριμένα:

– Για την οικιακή χρήση ακινήτων της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης σε 1,64 ευρώ και 1,40 ευρώ για τις λοιπές Κοινότητες του Δήμου Μυτιλήνης και 

– για τη γενική χρήση ακινήτων της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης σε 3,70 ευρώ και 2,50 ευρώ για τις λοιπές Κοινότητες του Δήμου Μυτιλήνης.

Επίσης, αποφασίστηκε ότι για τη μείωση των τελών καθαριότητας και φωτισμού σε αποθήκες και γεωργικά κτίρια εκτός οικισμού εξακολουθεί να ισχύει η προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img