Ενίσχυση των σωματείων με υγειονομικό υλικό!

Μία σπουδαία πρωτοβουλία πήρε ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, καθώς ανακοίνωσε πως θα στηρίξει τα σωματεία του νησιού μας παρέχοντας υγειονομικό υλικό για την ομαλή διεξαγωγή της αγωνιστικής δράσης.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος και ο Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αθλητισμού Στρατής Αλεξίου, τονίζουν ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες, τα αθλητικά σωματεία δυσκολεύονται ακόμα και να μπορέσουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στα πρωταθλήματα. Έτσι στο πλαίσιο αυτό αποφάσισαν να αναλάβουν την πρωτοβουλία, προκειμένου να στηρίξουν την απρόσκοπτη συνέχεια των σωματείων στην αγωνιστική δράση, καλύπτοντας τουλάχιστον το κόστος για την υγειονομική προφύλαξη των αθλητών, όλων των ομαδικών αθλημάτων.

Ειδικότερα ο Δήμος Δυτικής Λέσβου θα προμηθεύσει τα σωματεία με τα εξής:

1) Τσάντα φαρμακείου με πλήρες φαρμακευτικό υλικό

2) Μάσκες προστασίας για κάθε σωματείο

3) Μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ.

Ταυτόχρονα πρόθεσή του είναι – διερευνώντας το πλαίσιο που αυτό μπορεί να γίνει – να καλύψει τα κόστη και για τουλάχιστον τρεις διαιτησίες των σωματείων, σε συνεννόηση με τις διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων.

Για τη συνεννόηση με τον Δήμο προκειμένου να κατευθυνθεί σωστά η δωρεά, τα σωματεία καλούνται να αποστείλουν αίτηση στο Δήμο Δυτικής Λέσβου και στο email [email protected] δίνοντας τα στοιχεία τους (Δ.Σ., Αντίκλητο σωματείου, λογότυπο) και να ενημερώνουν σε ποιο άθλημα, αλλά και σε ποιο πρωτάθλημα συμμετέχουν.

Στόχος είναι έως τις 30/11 να έχουν προγραμματιστεί οι προμήθειες για να παραδοθούν εγκαίρως.