Εντυπωσίασε η Χορωδία Animato

Στο κατάμεστο Δημοτικό θέατρο παρουσιάσθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, η  επετειακή συναυλία που διοργάνωσε η Χορωδία Animato, με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας της.
Η χορωδία, υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Βερβέρη και τη φωνητική προετοιμασία της Χριστίνας Κατσαμάτσα, παρουσίασε αντιπροσωπευτικά κομμάτια από εκδηλώσεις που αποτέλεσαν σταθμούς στα 10 χρόνια λειτουργίας της, όπως αφιερώματα σε συνθέτες, θεματικές συναυλίες, καθώς και τα ταξίδια της σε Τουρκία, Ιταλία και Βουλγαρία, σε συνδυασμό με την προβολή σχετικού φωτογραφικού υλικού.
Στο τέλος της εκδήλωσης τον λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Παναγιώτης Τσακίρης, ο οποίος εξήρε το έργο και την προσφορά της Χορωδίας Animato, αλλά και όλων των χορωδιών της Μυτιλήνης, οι οποίες διοργανώνοντας πάντα συναυλίες που είναι ελεύθερες προς το κοινό, συμβάλλουν σημαντικά στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι μουσικοί: Κωνσταντίνος Κακάμπουρας (πιάνο), Λευτέρης Κακάμπουρας (πιάνο), Beatrice Ανιτσάκη (φλάουτο), Βασίλης Παπαδόπουλος (κρουστά), ενώ ακούστηκαν σόλο από τους Χριστίνα Κατσαμάτσα, Χρύσα Βέκιου και Οδυσσέα Σαρρηγιαννίδη. Την εκδήλωση, παρουσίασε η Αθανασία Δαφιώτη.