Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Εορταστικές εκδηλώσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μυτιλήνης «Ευγενία Κλειδαρά» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Μυτιλήνης βάζει τα γιορτινά της και υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους σε τρεις μαγικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Σήμερα, Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφήγησης του νέου παραμυθιού της Ευδοκίας Κουρσουμπά “Προλαβαίνουμε;”, το οποίο εκδόθηκε από τα ΝΕΑ της Λέσβου και θα ακολουθήσουν παιχνίδια και δραστηριότητες φιλαναγνωσίας παρέα με την εικονογράφο του βιβλίου Ηλιάνα Δεληογλάνη, τα οποία απευθύνονται σε ηλικίες από 7 έως 9 ετών.

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικο εργαστήρι με τον Καραγκιόζη. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μυτιλήνης αποχαιρετά το 2021, προσφέροντας στους μικρούς της φίλους την δυνατότητα για θεατρικό παιχνίδι και κατασκευές μέσα από τις φιγούρες του Καραγκιόζη. Ο μικρός Στρατής Χατζηγεωργίου θα σας ταξιδέψει στο μαγευτικό κόσμο του Θεάτρου Σκιών, μέσα από την παράσταση “O Καραγκιόζης και οι καλικάντζαροι”. Σημειώνεται πως το εργαστήρι ανήκει στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος προβάλλοντας έτσι την αμφίδρομη συνεργασία και σχέση με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Μυτιλήνης.

Την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022, θα γίνει αναβίωση του Πρωτοχρονιάτικου εθίμου του τόπου μας “Το σπάσιμο του ροδιού”

Για την συμμετοχή στα εργαστήρια καλέστε στο τηλέφωνο 2251045434. Κατά την προσέλευση απαιτείται self-test ημέρας ή πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης.

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img