Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

ΕΠΕΙΓΟΝ: Τον Γιάννη Καραμπέτσο αναζητούν οι συγγενείς του

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Τον γνωστό εστιάτορα της Μυτιλήνης ιδιοκτήτη του ουζερί «το στέκι του Γιάννη» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη πίσω από τον ΟΤΕ Γιάννη Καραμπέτσο αναζητούν οι συγγενείς του οι οποίοι προσέφυγαν σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης ώστε να ξεκινήσει έρευνα και η αστυνομία.

Ο Γιάννης που είναι γνωστός και αγαπητός επαγγελματίας στην τοπική κοινωνία πάνω από όλα όμως άνθρωπος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το απόγευμα μετά από ένα οικογενειακό πρόβλημα που προέκυψε και για αυτό το λόγο οι δικοί του ανησυχούν.

Όποιος τον έχει δει ή γνωρίζει ότι είναι καλά στην υγεία του παρακαλείται να ενημερώσει την αστυνομία για να ηρεμήσουν οι συγγενείς που ανησυχούν.

Για τον Γιάννη Καραμπέτσο να σημειώσουμε ότι είναι πατέρας που έχει χτυπηθεί άσχημα από τη μοίρα καθώς έχει χάσει στο παρελθόν δύο παιδιά το ένα από πνιγμό και το άλλο σε τροχαίο, κατάφερε όμως να σταθεί όρθιος αντέχοντας το μεγάλο πόνο. Ωστόσο κάποια άλλα ζητήματα φαίνεται πως επισκίασαν τον ψυχικό του κόσμο  με συνέπεια να φύγει χθες από το σπίτι του και τώρα να τον αναζητούν οι συγγενείς οι οποίοι ανησυχούν για τη ζωή του.

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img