Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Επεκτείνονται οι εργασίες για την ανάπλαση της Προκυμαίας – Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Προσωρινά μέτρα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω επέκτασης έργου της ανάπλασης της Προκυμαίας ανακοίνωσε το Γραφείο Τροχαίας Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Από αύριο, Τετάρτη, οι εργασίες θα επεκταθούν στο πεζοδρόμιο και μέρος του δρόμου κατά μήκος της παραλιακής οδού Π. Κουντουριώτη από το ύψος έναντι της στοάς Βεκρέλλη, έως την οδό Αλκαίου στο ύψος έναντι του καταστήματος Ζαχαροπλαστείο ΓΟΥΝΑΡΗ «από την πλευρά της θάλασσας». Για τον λόγο αυτό θα απαγορεύεται η Στάση και η Στάθμευση όλων των οχημάτων επί της οδού Π. Κουντουριώτη, στο χώρο εκτέλεσης των έργων και συγκεκριμένα από το ύψος του φωτεινού σηματοδότη έναντι του Παλαιού Λιμεναρχείου έως την οδό Αλκαίου και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Οι οδηγοί όλων των οχημάτων υποχρεούνται για την άμεση απομάκρυνση τους από το ύψος του φωτεινού σηματοδότη της εξόδου οδού Βούτσικα έναντι παλαιού Λιμεναρχείου έως την οδό Αλκαίου, έμπροσθεν καταστήματος Γούναρη.

Οι φωτεινοί σηματοδότες στο ύψος του παλαιού Λιμεναρχείου δεν θα λειτουργούν κατά την διάρκεια των έργων. Η έξοδος από την οδό Βούτσικα θα γίνεται με υποχρεωτική πορεία προς την πλατεία Κωνσταντινουπόλεως και με απαγόρευση αριστερής στροφής προς Τελωνείο.

Προκειμένου να αποφευχθεί η επιπλέον ταλαιπωρία, παρακαλούνται οδηγοί και πεζοί για τα εξής:

  • Να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις και την σήμανση για την διεξαγωγή της κυκλοφορίας και να μην σταθμεύουν κατά μήκος των εργασιών.
  • Να κινούνται προσεκτικά και με μικρή ταχύτητα κατά μήκος των εργασιών λόγω στενότητας του ρεύματος κυκλοφορίας.
  • Οι οδηγοί όλων των οχημάτων και ιδιαίτερα των βαρέων (Φορτηγά – Λεωφορεία) να αποφεύγουν την διέλευση μέσω της προκυμαίας κατά τις ώρες μεγάλης κυκλοφοριακής κίνησης.
  • Η έξοδος των φορτηγών από τον Επιβατηγό και Εμπορικό λιμένα να γίνεται προς την Επάνω Σκάλα και την πλατεία Κυπρίων Πατριωτών αντίστοιχα.
  1. Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες των οδών για την πλήρη συμμόρφωση τους για την εύρυθμη και ασφαλή κυκλοφορία κατά την διάρκεια των εργασιών.

 

spot_img

More articles

spot_img