Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω στα άλογα

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Άγιο είχε σήμερα πρωινές ώρες η οδηγός αυτοκινήτου στις αλυκές της Καλλονής όταν έπεσε με το όχημα της πάνω σε δύο άλογα τα οποία περιφέρονταν πάνω στον κεντρικό δρόμο ευτυχώς όμως η γυναίκα δεν τραυματίστηκε και το τροχαίο περιορίζεται -σύμφωνα με την Αστυνομία- στις υλικές ζημιές οι οποίες είναι σοβαρές για το αυτοκίνητο ενώ τα δύο άλογα τραυματίστηκαν θανάσιμα και ήδη μεταφέρθηκαν από το πρωί από συνεργείο του Δήμου Δυτικής Λέσβου για ταφή.

Σύμφωνα με την αστυνομία μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί κάποιος πού να δηλώσει ότι είναι ιδιοκτήτης των δύο αλόγων.

Αυτό το οποίο περιέγραψαν η οδηγός  του αυτοκινήτου είναι πραγματικά πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Λέσβου καθώς δείχνει μία εφιαλτική κατάσταση που έζησαν μέσα στο όχημά τους. Συγκεκριμένα όπως είπαν, ένα κοπάδι αλόγων έτρεχαν τρομαγμένα μέσα στο δρόμο. Όταν η οδηγός αντίκρισε αυτή την εικόνα ακινητοποίησε αμέσως το αυτοκίνητο της ωστόσο τα ζώα με τη φόρα που είχαν έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο και δεν αποφεύχθηκε το συμβάν όπως μας διευκρίνισαν με αφορμή τον τίτλο μας.

Υπενθυμίσουμε πως τα Νέα της Λέσβου καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού μέχρι πρόσφατα με φωτογραφικό υλικό μέσα από τη σχολιογραφία τους έχουν χτυπήσει καμπανάκι για τα περιφερόμενα Ιπποειδή στους δρόμους του νησιού μας, καθώς και πρόβατα σε κάποιες περιπτώσεις τροφοδοτώντας κινδύνους για σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Δυστυχώς όμως οι συναρμόδιες υπηρεσίες δεν έχουν λάβει τα μέτρα τους.

 

spot_img

More articles