Επέστρεψε ο Μαλακός στον Διαγόρα

Σε “γνώριμα λημέρια”, αυτά της Αγ. Παρασκευής, επιστρέφει ο Γιώργος Μαλακός, ο οποίος την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του Διαγόρα, επιστρέφοντας στην ομάδα που ήταν και πέρυσι και μαζί της πανηγύρισε το νταμπλ. Ο Μαλακός ζήτησε να φύγει από τον Αίγειρο και ο Διαγόρας έχοντας χάσει τους Δελόλμα και Φιλιανό ήθελε έναν παίκτη που να μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, που να ξέρει τα κατατόπια και φυσικά να είναι έμπειρος.

Ο Μαλακός ήταν η ιδανική λύση, όπως θεωρούν στην Αγ. Παρασκευή και έτσι μετά από την συναίνεση και του Αιγείρου που αποδέσμευσε τον παίκτη, έγινε η συμφωνία. Από κει και πέρα ο Στρατής Σαλταμάρας χειρουργήθηκε στο Metropolitan από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο και μπαίνει πλέον στο στάδιο της αποθεραπείας προκειμένου να επιστρέψει γερός και δυνατός την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Η διοίκηση του Διαγόρα με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την Hellenic Sea Ways και προσωπικά τον Γιάννη Σιδεράκη για τις διευκολύνσεις που παρείχαν στον ποδοσφαιριστή στην μετακίνησή του από Μυτιλήνη.

Αγωνιστικά ο Διαγόρας προετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Χαλκίδα εκτός έδρας. Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Πελέκη δεν έχει ιδιαίτερο άγχος, καθώς ξέρει πως παίζει στην πιο ίσως δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος και απέναντι σε ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο, παρόλα αυτά θα διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν. Το ματς θα ξεκινήσει στις 14.00.