Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λέσβο προγραμματίζεται για το τέλος αυτής της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Παρασκευή, 19 Απριλίου, στο πλαίσιο των περιοδειών του εν όψει των ευρωεκλογών που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο. Ο πρωθυπουργός θα συνοδεύεται από κλιμάκιο Υπουργών, μεταξύ των οποίων θα είναι ο Υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας και αναμένονται ανακοινώσεις σχετικά με το φράγμα Τσικνιά, το οποίο είχε “παγώσει” τους τελευταίους μήνες λόγω της μεταφοράς της χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης. 

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το νέο οδικό άξονα Καλλονής – Σιγρίου που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ενώ εκκρεμεί και το θέμα της καταβολής των αποζημιώσεων για τις απαλλοτριώσεις στους δικαιούχους.

Μέχρι χθες αργά το απόγευμα δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, θα φθάσει στη Μυτιλήνη στις 9 το πρωί, θα περιοδεύσει στην αγορά και στο λιμάνι και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Καλλονή και το Σίγρι, όπου θα προχωρήσει σε δηλώσεις για τα παραπάνω έργα.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img