Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Επιτέλους… έρωτας…

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Νάτοοος κι ο Οκτώβρηηης… με τις «ψυχρούλες του».

*** Έπεσε και το τελευταίο κάστρο της Ευρώπης που ήταν η  συντηρητική Ελβετία, με 124 ΥΠΕΡ και 72 ΚΑΤΑ, στην Άνω βουλή τους, ψηφίστηκε ο νόμος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ που να επιτρέπει τον γάμο μεταξύ ομοφύλων. Τι θα πει, σε περίπτωση που θέλουν να κάνουν οικογένεια τα ομόφυλα ζευγάρια, ότι δεν είναι σωστό; Δηλαδή το υιοθετημένο παιδί τι θα πάθει αν έχει για μάνα, άντρα (ως μητέρα) ή για πατέρα έχει γυναίκα (ως πατέρα); Μένει αξύριστη (η γυναίκα που παίζει τον ρόλο του πατέρα) και ο άντρας (που παίζει τον ρόλο της μάνας) βάζει λίγα κοκκινάδια παραπάνωωωωω, και νάτο το… θαύμα. 

Μετά μου λες για φυσιολογική οικογένεια με άντρα για πατέρα, και γυναίκα για μάνα!!! Είδαμε και το χαΐρι τους των φυσιολογικών, μήπως ο Αλ Καπόνε, ο Λιγνάδης, ο Πάσαρης, ο Κλίντον, ο Φιλιππίδης, ο Αμήν Νταντά, ο Δουρής, ο Δράκος του Σέιχ-Σου, ο Ερντογάν, ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης, ο Μητσοτάκης, μάνα γυναίκα δεν τους γέννησε; Είδαμε πώς εξελίχτηκαν!!!! Λοιπόν ελευθερία. 

Τώρα υπάρχει ένα θέμα με τον θηλασμό. Αλλά κι αυτό θα το επεξεργαστούμε και θα το ξεπεράσουμε. Θα ρωτήσω την φιλενάδα μου την Ανδρομέδα. Άλλωστε ο θηλασμός δεν γίνεται μόνο από το στήθος. Τα πράγματα εξελίχτηκαν – άλλαξαν, πάρτε το χαμπάρι εσείς οι «παραδοσιακοί» και τολμώ να πω «καθυστερημένοι». Αύριο – μεθαύριο θα επιτραπεί ο γάμος μεταξύ γυναίκας και Χάσκυ ή Μολοσσό, μεταξύ άντρα και χελώνας ή κατσίκας, τότε τι θα πείτε ε; Θα πάτε κόντρα στους νόμους; Όχι της φύσης, αλλά των κοινοβουλίων;;;; 

Για αυτό θα μείνετε μια ζωή «ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ», θα μας βλέπουν από εκεί ψηλά Η Δημήτρης, Η Σάκης, Η Βαγγέλης, Η Τζωρτζ, Ο Θέκλα, Ο Ντίνα, Ο Πηνελόπη, Ο Νίτσα, και θα γελάνε με την καθυστερημένη αντίληψή μας. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΩΤΑΣ. Τι θέλω πια για το υπόλοιπο της ζωής μου ο κακομοίρης; Έναν δασύτριχο παίδαρο για συντροφιά, όπως και η φίλη μου Σουζάνα θέλει μια τρυφερή γλυκιά γυναίκα, για το υπόλοιπο της ζωής της… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Εσείς οι «φυσιολογικοί», ας μείνετε με την γλύκα. Εμείς θα ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ (evolusions), και όπως λένε και οι Βιολόγοι, «προσαρμοστική διαφοροποίηση, με ποσοστό τυχαίας μεταβολής»!!!!!

*** Αν όντως η δουλειά κάνει τους άντρες, μας βλέπω εδώ στην Ελλάδα σε λίγο όλους, πανέμορφες και μοιραίες.