Επιτροπή για τη λήψη μέτρων για τον κορονοϊο συστήνει ο Δήμος Μυτιλήνης

Επιτροπή που θα εισηγείται τη λήψη μέτρων για τον κορονοίο συστήνει ο Δήμος Μυτιλήνης λόγω της μεγάλης διασποράς που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα. Στην Επιτροπή θα συμμετέχει και ο γιατρός Μάκης Αξιώτης.
Ειδικότερα όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, εκτιμώντας την σοβαρότητα της κατάστασης που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μυτιλήνης και κατ’ επέκταση το νησί της Λέσβου από την επιδείνωση των επιδημιολογικών δεδομένων από τον COVID 19, εξέδωσε επείγουσα απόφαση, με την οποία ορίζεται στην Επιτροπή Γνωμοδότησης για την λήψη των αναγκαίων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο Ιατρός γενικός χειρουργός, τέως Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Βοστανείου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, κος Αξιώτης Μάκης.

Η Επιτροπή αυτή που υπάγεται στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Μυτιλήνης, αποτελείται από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κο Φρατζέσκο Μιχάλη, τον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας, κο Αλεξίου Γεώργιο και τον Ιατρό, δημοτικό σύμβουλο και Πρόεδρο του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κο Βαρβαγιάννη Δημήτριο.

Οι ενέργειες και οι αποφάσεις της Επιτροπής αυτής θα τελούν υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη.