Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

ΕΠΟ: Η ΕΠΣ Λέσβου στηρίζει τον Μάκη Γκαγκάτση στις εκλογές της Ομοσπονδίας

Έτοιμος να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ είναι και επίσημα ο Μάκης Γκαγκάτσης, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το χρίσμα του προέδρου στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιουνίου.

«Γεια σε όλους. Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας. Αισθάνομαι συγκινημένος γιατί βλέπω πρόσωπα γνωστά και φιλικά. Είμαι σε θέση να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τις εκλογές που θα γίνουν στις 22 Ιουλίου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, Βασίλη Γκαγκάτση, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, τη σύζυγό μου. Θα ήθελα να είναι εδώ και η μητέρα μου σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παρόντες», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του το στέλεχος του «Δικεφάλου», όντας έτοιμο να πάρει τη σκυτάλη από τον Τάκη Μπαλτάκο στη νέα εποχή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Να σημειωθεί ότι εκπρόσωποι από 38 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Παντελέων Βερρής (θα είναι υποψήφιο αναπληρωματικό μέλος στην Ε.Ε. της ΕΠΟ), βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ. Σε αυτές προστέθηκε και η Βοιωτία που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στήριξης. Με τα ισχύοντα δεδομένα ο Γκαγκάτσης προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την προεδρία της ΕΠΟ, ειδικά μετά το «όχι» του Ισίδωρου Ντογιάκου να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές. 

Αναλυτικά οι 38 Ενώσεις που είχαν φυσική παρουσία διά των εκπροσώπων τους στη συγκέντρωση του Μάκη Γκαγκάτση:

1.Αργολίδα 2. Αρκαδία 3. Άρτα 4. Γρεβενά 5. Δράμα 6. Έβρος 7. Εύβοια 8. Ευρυτανία 9. Ηλεία 10. Ημαθία 11. Ήπειρος 12. Ηράκλειο 13. Θεσσαλία 14. Θράκη 15. Καβάλα 16. Καστοριά 17. Κεφαλονιά 18. Κιλκίς 19. Κοζάνη 20. Λακωνία 21. Λάρισα 22. Λασίθι 23. Λέσβος 24. Μακεδονία 25. Ξάνθη 26. Πειραιάς 27. Πέλλα 28. Πιερία 29. Πρέβεζα 30. Ρέθυμνο 31. Σέρρες 32. Τρίκαλα 33. Φλώρινα 34. Χαλκιδική 35. Χανιά 36. Χίος 37. Προπονητές 38. Γυναίκες (2 ψήφοι).

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img