ΕΠΟ: Και… ξαφνικά Ζαγοράκης για πρόεδρος!

Σε θρίλερ εξελίσσονται οι εκλογές στην ΕΠΟ, καθώς το μεγάλο φαβορί έως τώρα για την προεδρία της Ομοσπονδίας, Σταύρος Ψαρόπουλος, φαίνεται να κινδυνεύει από τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος προαλείφεται για την συγκεκριμένη θέση μέσω της κυβέρνησης. 

Ως γνωστόν και όπως έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό, ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΣ Λέσβου, στηρίζεται συνολικά από 45 ενώσεις και παρότι ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, τις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστό πως ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας στο Euro 2004, θα κατέβει και εκείνος στις εκλογές για να διεκδικήσει την “πρωθυπουργία” του ποδοσφαίρου. 

Πάντως από την πλευρά του Σταύρου Ψαρόπουλου υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι εκείνος νικητής, μιας και στηρίζεται από το σύνολο των ενώσεων, όμως εφόσον υπάρχει νέα υποψηφιότητα, αυτή του Θοδωρή Ζαγοράκη, προφανώς τα πάντα είναι ανοικτά, ιδίως από την στιγμή που ο δεύτερος κατεβαίνει, έχοντας την στήριξη της κυβέρνησης. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εκλογές τείνουν να εξελιχθούν σε ένα θρίλερ, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρο Ψαρόπουλο και τον Θοδωρή Ζαγοράκη να δίνουν μία δυνατή μάχη για την ανάληψη αυτής της σημαντικής θέσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.