ΕΠΟ: Νέα μετάθεση των εκλογών, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Ψαρρόπουλος!

Την απόφαση να μετατεθούν οι αρχαιρεσίες της ΕΠΟ για τις 19 Φεβρουαρίου έλαβε στη συνεδρίαση της Δευτέρας η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Αρχικά, η έκτακτη εκλογική γενική συνέλευση της ΕΠΟ είχε προγραμματιστεί για τις 29 Δεκεμβρίου, αλλά λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό αναβλήθηκε για τις 19 Ιανουαρίου.

Μετά την αναβολή της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής την περασμένη Παρασκευή (15/1) λόγω τεχνικού προβλήματος, στη συνεδρίαση της Δευτέρας με θέμα τη διενέργεια των αρχαιρεσιών αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα παράταση (είναι η 5η φορά) καθώς βρίσκονται σε ισχύ τα υγειονομικά μέτρα για τη μη εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Η απόφαση που ελήφθη για την ημερομηνία των εκλογών στην ΕΠΟ δεν ήταν η μόνη είδηση που βγήκε από την τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο επί 32 έτη πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος, ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ομοσπονδίας, κάνοντας πράξη την πρόθεση που είχε εκφράσει εδώ και αρκετό καιρό.