Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022

ΕΠΣΛ: Αναβολή μέχρι τις 2 Οκτωβρίου σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Την απόφαση να αναστείλει τη λειτουργία των διοργανώσεών της μέχρι τις 2 Οκτωβρίου πήρε η ΕΠΣ Λέσβου, στην συνεδρίαση που έγινε στα γραφεία της ένωσης, το απόγευμα της Δευτέρας.

Η ΕΠΣΛ συντάσσεται με τις υπόλοιπες ενώσεις ανά την Ελλάδα, που η μία μετά την άλλη κατεβάζουν ρολά, περιμένοντας την Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 30 Σεπτεμβρίου, στην οποία θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το αθλητικό μητρώο. Πάντως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επιμένει πως όποια ομάδα δεν βρίσκεται στο αθλητικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε καμία διοργάνωση, ούτε καν θα μπορεί να διεξάγει προπονήσεις. 

Από την άλλη πλευρά η ΕΠΟ προσπαθεί να πείσει τον Υφυπουργό Αθλητισμού να δώσει παράταση για έναν ακόμη χρόνο στα σωματεία να εγγραφούν στο μητρώο, ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν άμεσα οι διοργανώσεις των ΕΠΣ. 

Την ίδια ώρα ο κ. Αυγενάκης είναι ανοιχτός στον διάλογο με τις ΕΠΣ, ζητώντας από αυτές ρεαλιστικές προτάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι τις 2 Οκτωβρίου δεν θα διεξαχθεί καμία διοργάνωση με την 30ή Σεπτεμβρίου να είναι καθοριστική για το μέλλον των διοργανώσεων. Σε ό,τι αφορά την ΕΠΣ Λέσβου δεν θα διεξαχθεί η Α’ φάση του κυπέλλου, η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όπως και η 1η αγωνιστική σε Α΄ και Β΄ Κατηγορία (1-2 Οκτωβρίου). Ανάλογα με τις εξελίξεις που θα προκύψουν στην Γ.Σ. της ΕΠΟ θα μάθουμε το πότε θα έχουμε επίσημη σέντρα και στη Λέσβο.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img