Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΕΠΣΛ: Έκοψε την πίτα παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκου, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου σε ξενοδοχείο της Μυτιλήνης, η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λέσβου Πανάγος Κουφέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτης Πιττός, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων Αφροδίτη Βατή και εκπρόσωποι σωματείων, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν οι Βουλευτές του Νομού, Χαράλαμπος Αθανασίου και Γιάννης Μπουρνούς

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Λ. Παντελέων Βερρής, ευχαρίστησε τον κ. Μπαλτάκο για την παρουσία του, η οποία – όπως τόνισε – δείχνει και την έμπρακτη στήριξή του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ του απένειμε τιμητική πλακέτα και μια εικόνα ως ένδειξη καλής συνεργασίας μεταξύ της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Λέσβου. Επίσης τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στο ΕΚΑΒ και στον οργανισμό «KIDS SAVE LIVES», ως ελάχιστη αναγνώριση της στήριξης και της καθημερινής συνεργασίας που υπάρχει από τα στελέχη τους προς την Ένωση και κατ’ επέκταση προς τα σωματεία, είτε με την παρουσία τους στους αγώνες, είτε μέσω διοργάνωσης σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών. 

Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής Λάμπρος Σταθάκης. Η συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας στη σύζυγο του Παναγιώτη Πλωμαρίτη, ο οποίος έφυγε τελευταία από κοντά μας και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Λ. θέλησε με αυτό τον τρόπο να αποτίσει φόρο τιμής σε έναν άνθρωπο που προσέφερε τα μέγιστα και ανιδιοτελώς στο ερασιτεχνικό λεσβιακό ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια από διάφορες θέσεις. Την απονομή έκανε ο πρώην Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Λ Σταύρος Ψαρρόπουλος.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος, Παντελέων Βερρής, μετά από απόφαση του Δ.Σ., μοίρασε από μια δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ σε κάθε σωματείο, προκειμένου να εξοπλιστεί με αθλητικό ή φαρμακευτικό υλικό.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img