Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

ΕΠΣΛ: Νέος πρόεδρος ο Παντελής Βερρής

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ο Παντελής Βερρής είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως προέκυψε μέσα από την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, το απόγευμα της Δευτέρας. Δικαίωμα ψήφου είχαν συνολικά 20 σωματεία, ωστόσο ψήφισαν τα 19, καθώς ο Αιγέας Πλωμαρίου απουσίαζε από την διαδικασία. Ο Παντελής Βερρής αναδείχθηκε νικητής, παίρνοντας 17 ψήφους, με μόλις μία να καταλήγει στον συνυποψήφιό του Χάρη Πελέκο, ενώ μία ψήφος θεωρήθηκε άκυρη. Επίσης για την Εξελεγκτική Επιτροπή o Γ. Βαρκάρης πήρε 17 ψήφους, ο Ε. Γεωργής 13, ο Ν. Ζηρόπουλος 11 και ο π. Γ. Πολύμος 7 ψήφους. 

Η δήλωση του νέου προέδρου της ΕΠΣΛ έχει ως εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στις χτεσινές αρχαιρεσίες και με ανέδειξαν στην θέση του Προέδρου του Δ.Σ.. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τον συνυποψήφιό μου Χάρη Πελέκο για τον έντιμο αγώνα που έδωσε. Το τελικό αποτέλεσμα και η καθολική αποδοχή των σωματείων προς το πρόσωπό μου, αποτελεί μεγάλη τιμή και τεράστια παράλληλα ευθύνη για μένα και τους συνεργάτες μου. Χωρίς αποκλεισμούς, με εφόδιά μας την εμπειρία των παλιών και την όρεξη και το όραμα των νέων, με μοναδικό γνώμονα το καλό των σωματείων και την στήριξη των παραγόντων, σας καλώ να εργαστούμε όλοι μαζί για να οδηγήσουμε το Λεσβιακό Ποδόσφαιρο στην νέα εποχή. Μαζί θα τα καταφέρουμε. Σας ευχαριστώ και πάλι».

Ας σημειωθεί ότι πριν τις εκλογές διεξήχθη η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΛ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Αφού έγινε η ανάγνωση και επικύρωση των πληρεξούσιων αντιπροσώπων για την διαπίστωση της απαρτίας από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣ Λέσβου Αντώνη Γιαννάκη, ακολούθησε η ενημέρωση των μελών για τον διοικητικό απολογισμό 2021, από τον εκτελούντα χρέη προέδρου, Α΄ Αντιπρόεδρο Γιώργο Καραθανάση, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα.

Αμέσως μετά, τον λόγο έλαβε ο ταμίας της ΕΠΣ Λέσβου, Θανάσης Μοσχονησιώτης, ο οποίος   ενημέρωσε τα μέλη για τον οικονομικό απολογισμό 2021, καθώς και τον οικονομικό προϋπολογισμό του 2023, όπου και οι δύο εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα μέλη. Τέλος, ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, Νεκτάριος Ζηρόπουλος, ανέγνωσε την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img