Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023

ΕΠΣΛ: Όρισε την 1η αγωνιστική στην Α΄ Κατηγορία και περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ιδιαίτερα κρίσιμη θεωρείται η σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, που καλείται να λάβει απόφαση για το αν θα αναστείλει την απόφαση για διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ώστε να υπάρξει επίσημη σέντρα από αυτό το Σαββατοκύριακο. Ανεξάρτητα πάντως από το αν θα βγει λευκός καπνός στην σημερινή συνεδρίαση, η ΕΠΣ Λέσβου για κάθε ενδεχόμενο όρισε τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία σε Λέσβο και Λήμνο. 

Όπως όλα δείχνουν και σε περίπτωση που υπάρξουν θετικά νέα στην συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και δοθεί το πράσινο φως για έναρξη των πρωταθλημάτων, η ΕΠΣΛ είναι έτοιμη να διεξάγει τα παιχνίδια από αυτό το Σαββατοκύριακο, προχωρώντας στον ορισμό των αγώνων και το μόνο που θα απομένει είναι να βγουν οι ορισμοί των διαιτητών. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η πρεμιέρα στην Α΄ Κατηγορία θα γίνει σε δύο δόσεις με τρία ματς να γίνονται το Σάββατο και τρία την Κυριακή, όλα στις 16:00. Σε ό,τι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, αυτό θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου. Τέλος, στη Λήμνο το πρόγραμμα της πρεμιέρας περιλαμβάνει δύο ματς το Σάββατο και άλλα δύο την Κυριακή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α΄ Κατηγορία Λέσβου:

Σάββατο, 16:00

  • Αν/ση Γέρας – Οδ. Ελύτης
  • Αετός – Αλκιβιάδης
  • Διαγόρας – Προοδευτική

Κυριακή, 16:00

  • Φίλια – Αιγέας
  • Ατρόμητος Αν. – Ανδρονικάς
  • Αρίων Μηθ. – Όλυμπος

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στη Λήμνο

Σάββατο, 16:00

  • Άρης Μ. – Κεραυνός
  • Αργοναύτες – Ηφαιστία

Κυριακή, 16:00

  • ΑΕ Λήμνου – Κάσπακας
  • Φιλοκτήτης – Ηρακλής

Οι Μαστέλλος και Σταυρινός νέοι Ενωσιακοί προπονητές…

Η ΕΠΣΛ γνωστοποίησε τους προπονητές που θα καθοδηγήσουν φέτος τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Λέσβου. 

Το Δ.Σ της Ένωσης συνεδρίασε την Tρίτη και πήρε την απόφαση να προσλάβει τους Παναγιώτη Μαστέλλο και Βασίλη Σταυρινό ως προπονητές των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Λέσβου. Οι δύο προπονητές έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στις ομάδες τους, ο Μαστέλλος στον Οδυσσέα Ελύτη (έχει διατελέσει προπονητής των μικτών και πιο παλιά) και ο Σταυρινός στον Αλκιβιάδη, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις μικρές ηλικίες και εμφανίζονται έτοιμοι γι’ αυτή την νέα πρόκληση στην προπονητική τους καριέρα, που δεν είναι άλλη από την καθοδήγηση των μικτών ομάδων. Οι Μαστέλλος και Σταυρινός θα βάλουν όλες τους τις δυνάμεις για να συνεχίσουν το επιτυχημένο έργο που άφησε ο απερχόμενος προπονητής των μικτών, Γιώργος Κομνηνός, και απώτερος σκοπός τους είναι να οδηγήσουν τις Μικτές ομάδες της Λέσβου σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. 

Από κει και πέρα το ποια ηλικιακή κατηγορία θα αναλάβει ο καθένας από τους δύο προπονητές θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες από την ΕΠΣ Λέσβου. Ας σημειωθεί ότι συνεργάτης της ΕΠΣ Λέσβου στην Λήμνο θα είναι ο Μιχάλης Νταλαμπίρας

Μετά την πρόσληψη των δύο προπονητών, σειρά παίρνει τώρα η διαδικασία προεπιλογής ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Λέσβου. Καλούνται, λοιπόν, τα σωματεία της Λέσβου να στείλουν την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 15:00 στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής ποδοσφαιριστές γεννηθέντες 2006 και 2007. Αντίστοιχα η προεπιλογή παικτών που έχουν γεννηθεί τα έτη 2008,2009 και 2010 θα γίνει την Τετάρτη 26 του μήνα, την ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο.

spot_img

More articles

spot_img