Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

ΕΠΣΛ: Σεμινάριο πρώτων βοηθειών με την παρουσία προπονητών

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο πρώτων βοηθειών που διοργάνωσε η ΕΠΣ Λέσβου σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης το περασμένο Σάββατο, στο κτίριο του Γενικού Λυκείου Καλλονής.

Το παρών στο σεμινάριο έδωσαν πολλοί προπονητές των ομάδων του τοπικού, οι οποίοι ενημερώθηκαν για διάφορα υγειονομικά θέματα από τους διασώστες-εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης Γιώργο Καυλακώνη και Παναγιώτη Χαμαλέλλη. Μάλιστα οι δύο άνδρες εξήγησαν και έδειξαν στους παρευρισκόμενους τη σωστή λειτουργία και χρήση του απινιδωτή. Αναμφίβολα ήταν ένα χρήσιμο σεμινάριο με τους προπονητές να το παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή, ενώ όπως μας εξήγησε ο πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής της ΕΠΣΛ, Λάμπρος Σταθάκης, δεν μπορεί ακόμη να προγραμματιστεί νέο σεμινάριο λόγω της κατάστασης με τον covid. 

Επίσης ο κ. Σταθάκης ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στο σημαντικό αυτό σεμινάριο καθώς και τους δύο διασώστες-εκπαιδευτές για την πολύτιμη παρουσία τους, αφού χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο.