Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

ΕΠΣΛ: Τέλος εποχής για τον Σταύρο Ψαρρόπουλο;

Μία νέα σελίδα φαίνεται να ανοίγει στην ΕΠΣΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Ψαρρόπουλος μετά από 30 χρόνια παρουσίας στην προεδρία, μάλλον δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, αφού όπως έχει τονίσει ο ίδιος θα ασχοληθεί με την Ολυμπιακή Επιτροπή στην οποία και έχει εκλεγεί.

Σίγουρα αυτή είναι μία εξέλιξη που προκαλεί έκπληξη μιας και ο κ. Ψαρρόπουλος είχε το χρίσμα της προεδρίας της ΕΠΣΛ ανελλιπώς, αλλά από ό,τι φαίνεται έφθασε η στιγμή να κλείσει ο κύκλος του εκεί και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για εκείνον. Όσον αφορά την επόμενη μέρα στην ΕΠΣΛ και με τις εκλογές να πλησιάζουν, το σενάριο να υπάρξει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο όλο και αυξάνεται.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, φαβορί για την προεδρία της ΕΠΣΛ είναι ο Κυριάκος Πετρέλλης, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Σταύρο Ψαρρόπουλο και έχει επιτελέσει σημαντικό έργο στις διάφορες θέσεις που ήταν όλα αυτά τα χρόνια στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου. Ο κ. Πετρέλλης αρχικά θα κατέβαινε στις εκλογές με τον συνδυασμό του Παντελή Βερρή, αλλά από τη στιγμή που πάμε ολοταχώς για ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο για το καλό του λεσβιακού ποδοσφαίρου πλέον έχει τον πρώτο λόγο να αναλάβει την προεδρία, έχοντας και την στήριξη του Σταύρου Ψαρρόπουλου, ο οποίος δεν θα είναι πάντως στο νέο Δ.Σ.. 

Οι ομάδες που θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές είναι αυτές που μπήκαν στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.  Να πούμε εδώ πως οι ομάδες θα ψηφίσουν κανονικά τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο ενιαίο ψηφοδέλτιο και στη συνέχεια θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΛ στην μετά Ψαρρόπουλου εποχή, που αναμφίβολα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.