Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Επτά θέσεις στην ΑΡΜΟΣ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις


Επτά θέσεις με δελτίο παροχής υπηρεσιών πρόκειται να καλύψει άμεσα η Αναπτυξιακή Εταιρεία που έχουν συστήσει από κοινού οι Δήμοι Δυτικής Λέσβου, Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου την οποία ονομάζουν Αρμός, με σκοπό την ενίσχυση της τεχνικής επάρκειας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών για την υλοποίηση προγραμματικών συμβάσεων.

Πρόκειται για:

-2 θέσεις Πολιτικών Μηχανικών (ΠΕ ή ΤΕ)

-3 θέσεις Μηχανολόγων/Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (ΠΕ ή ΤΕ) 

-1 θέση Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού (ΠΕ) 

-1 θέση Αρχιτέκτων Μηχανικού (ΠΕ ή ΤΕ). 

Αντικείμενο σύμβασης

Όσοι υπογράψουν συμβάσεις θα ενταχθούν οργανικά στη δομή της Εταιρείας και κατά περίπτωση: 

α) Στην Ομάδα του Έργου «Εκπόνηση μελετών έργων» το οποίο θα υλοποιηθεί από την ΑΡΜΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. σε συνεργασία με τους Δήμους  Δυτικής Λέσβου, Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου με βάση τα ειδικώς αναφερόμενα σε κάθε προγραμματική σύμβαση.

β) Στην Ομάδα του Έργου «Επίβλεψη έργων» το οποίο θα υλοποιηθεί από την ΑΡΜΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ σε συνεργασία με τους Δήμους Δυτικής Λέσβου, Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου με βάση τα ειδικώς αναφερόμενα σε κάθε προγραμματική σύμβαση.

Ολόκληρη η προκήρυξη και τα παραρτήματα θα δημοσιευτούν στον επίσημο ιστότοπο των Δήμων Δυτικής Λέσβου και Λήμνου (https://www.mwlesvos.gr/, https://limnos.gov.gr/). Αρμόδιος για παροχή πληροφοριών, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες είναι o κ. Καυλακώνης Κωνσταντίνος, σε καθημερινή βάση από τις 08:00 έως 14:00, στο email [email protected] και στο τηλ. 22530 30011.

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις