Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ: Την Πέμπτη τελικά οι αποφάσεις για την εκκίνηση στα τοπικά

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Στο… μαρτύριο της σταγόνας φαίνεται να υποβάλλονται τα ερασιτεχνικά σωματεία καθώς η ΕΠΟ δεν έλαβε απόφαση χθες Δευτέρα για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης, μετά το πάγωμα κάθε δράσης που είχε αποφασίσει η γενική συνέλευση της Oμοσπονδίας, ως αντίδραση στην υποχρεωτικότητα του αθλητικού μητρώου.

Το φλέγον θέμα συζητήθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή, αλλά απόφαση δεν πάρθηκε γιατί το θέμα ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης και τέθηκε θέμα νομιμότητας! Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, πρότεινε να ξεκινήσουν άμεσα τα πρωταθλήματα στις Ενώσεις όπου έχουν εγγραφεί όλα τα σωματεία στο Μητρώο και οι υπόλοιπες να περιμένουν μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. της ΕΠΟ. Η συζήτηση για άρση της αναστολής θα επαναληφθεί εκ νέου την ερχόμενη Πέμπτη (20/10), στη νέα συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, πράγμα που σημαίνει πως ούτε το προσεχές Σαββατοκύριακο θα γίνουν αγώνες.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Ε.Ε.:

«Στην χθεσινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συζήτησε, εκτός ημερησίας διάταξης, το θέμα της πρόσκαιρης επανέναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και αποφάσισε τα ακόλουθα.

Α) Ορίστηκε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την Πέμπτη 20.10.2022 με θέμα το ανωτέρω.

Β) Αποφασίστηκε η αποστολή επιστολής στον Υπουργό Επικρατείας, κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη σχετικά με την αναγκαιότητα μεταβολών στο υφιστάμενο νομικό καθεστώς του «Μητρώου», ιδιαίτερα για τα νησιά του Αιγαίου, αλλά και γενικότερα».

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img