Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

ΕΡΜΗΣ ΠΑΜΦΙΛΩΝ: Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Μοσχόβης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Αλλαγή σκυτάλης προέκυψε στην προεδρία του Ερμή Παμφίλων μετά την απόφαση του Αντώνη Αντωνέλλου να αποχωρήσει από τα κοινά του συλλόγου. Νέος πρόεδρος εκλέχθηκε ο Γιώργος Μοσχόβης με τα μέλη του Ερμή να κρίνουν και να πιστεύουν πως είναι ο κατάλληλος για να καθίσει στην θέση του προέδρου, με την ευχή να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο που άφησε ο προκάτοχός του. Ας σημειωθεί ότι το νέο Δ.Σ. αποτελείται από 11 άτομα που έχουν όρεξη για δουλειά με στόχο να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του Ερμή Παμφίλων σε όλα τα τμήματα. 

Ο απερχόμενος πλέον πρόεδρος του Ερμή Παμφίλων, Αντώνης Αντωνέλλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό όλων αυτών των ετών που ασχολήθηκε με τα κοινά του συλλόγου:

«Κλείνει ένας κύκλος της ζωής μου μετά από 30 χρόνια, ενεργούς απασχόλησής μου με τα κοινά στον Ερμή Παμφίλων. Προσπαθώντας να ξεχωρίσω τις σημαντικότερες στιγμές όλων αυτών των χρόνων δεν τα κατάφερα. Διαπιστώνω πως η ζωή μου είναι συνδεδεμένη με τον Ερμή. Τον Ερμή της καρδιάς μας, του δικού μας Ερμή με τα 95 χρόνια ιστορίας, δημιουργίας και προσφοράς στον αθλητισμό του νησιού μας.

Αποχωρώ με πίστη και βεβαιότητα ότι ο Ερμής Παμφίλων θα συνεχίσει να προσφέρει στον λεσβιακό αθλητισμό και κάθε μέρα θα μας κάνει υπερήφανους που είμαστε μέλη του. Εύχομαι στην νέα διοίκηση τα καλύτερα και θα είμαι πάντα δίπλα τους. Τέλος, θα ήθελα να τονίσω την σημαντική προσφορά που πρόσφερε στον σύλλογο ο Νίκος Λυκαρδόπουλος, που ήταν στο Δ.Σ. τα τελευταία χρόνια και αποτέλεσε την ψυχή σε κάθε πρωτοβουλία και εκδήλωση που πραγματοποιούσε ο Ερμής. Ήταν ένας άνθρωπος που το έκανε με ευχαρίστηση χωρίς να κουράζεται».

Αναλυτικά το 11μελές Δ.Σ. του Ερμή Παμφίλων:

-Πρόεδρος: Γιώργος Μοσχόβης

-Αντιπρόεδρος: Ευστράτιος Κουκούτας

-Γεν. Γραμματέας: Γρηγόριος Καρακωνσταντίνος

-Ταμίας: Ιγνάτιος Χατζηγεωργίου

-Γεν. Αρχηγός: Δημήτριος Βαγιάννης

-Έφοροι Πετοσφαίρισης: Σταυρούλα Γονιδέλλη, Ιγνάτιος Χατζηγεωργίου

-Εφ. Καλαθοσφαίρισης: Δημήτριος Βαγιάννης, Παναγιώτης Αγγελίνος

-Εφ. Ποδοσφαίρου: Απόστολος Κουγιουμτζής, Νικόλαος Μουφλουζέλλης.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img